Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Lajkit.cz

Zaměstnanec IKEA prozradil tajemství ze zákulisí. Kdy je nejlepší nakupovat a další triky...

By  čec 01, 2017

Zaměstnanec britské pobočky obchodního domu IKEA jménem Algren odpověděl na otázky uživatelů redditi a prozradil tak něco z jeho zákulisí.

Následující informace vám možná pomohou z nákupu v této prodejně s nábytkem vytěžit ještě více než dosud.

Nejlepší čas na nakupování

Někdy lidé do IKEA chodí ihned po jejím otevření, což není dobré, neboť právě tak se vytvářejí davy. Nejméně zákazníků u pokladny prý stojí půlhodinu až hodinu po otevření prodejny. Algren rovněž doporučuje vyhnout se IKEA víkendech.

Jak se nejefektivněji stěžovat

Jeden nespokojený zákazník si postěžoval, že když potřeboval odbornou radu ohledně zboží, které si zakoupil, nedalo se s IKEA spojit. "Volal jsem, psal na Facebook i Twitter, ale žádná odezva." Zde Algren radí, že kontaktovat prodejnu je nejlepší na některém z jejích účtů na Instagramu, tam vám vždy odpoví.

Jak vyměnit zboží

Pokud potřebují jít lidé něco vyřídit na zákaznické oddělení, nemusí chodit přes celou prodejnu. Hned za vchodem, tam, kde bývají umístěny velké nákupní tašky, prý existuje zkratka, která vás dovede přímo k zákaznickému oddělení.

Slevy pro zaměstnance

Pracovníci IKEA dostávají slevu ve výši patnáct procent na všechno, včetně jídla a nábytku. Kromě toho během šichty dostávají patnáct masových kuliček, hranolky, salát a drink pouze za jednu libru. Zda stejná zaměstnanecká politika ale platí i mimo Anglii, není známo.

Zdroj: 1

Loading...

Loading...

Webový portál Lajkit.cz ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.