Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Lajkit.cz

Video, které obletělo svět, znovu na scéně. V Hongkongu se místní fakt nebojí bitky s údajnými migranty

By  čec 09, 2017

Násilí, napadení a agresivita ze strany migrantů. To jsou oblasti, které na serveru YouTube snadno nalezne každý. Skupina cestujících se dostane do potyčky s údajnými migranty v čínském Hongkongu.

Loading...

Jde vlastně o velice zábavný pohled. Co je však o mnoho zajímavější? Obrovská míra nenávisti, kterou vůči migraci vyjadřují už několik měsíců diskutující, aniž by se tím kdokoli z amerického YouTube.com zabýval. O to paradoxnější je, že YouTube je živen z reklam Googlu, který se opakovaně vůči nenávistným projevům vymezil.

Na videu jsou patrné dva světy: čínský a zřejmě muslimský. Muži, kteří se dostanou do křížku právě s údajnými migranty, totiž hovoří jinými jazyky. Z úst těch ostatních je slyšet také angličtina a klasické výrazy „fuck you“ v několika obměnách.

Podle autora videa, stejně jako těch, kteří jej přebrali, se jedná o konflikt mezi cestujícími v metru. Ten gradoval až do té míry, že se Číňané pustili do klasické bitky. Jak to dopadlo, asi netřeba zmiňovat. Stačí podotknout, že Čína je kolébkou bojových sportů a místní muži se moc nebojí. A když ano, pomohou si rukama a taháním za vlasy. Podívat se můžete i vy, jelikož video nebylo dosud jakkoli zablokováno a počet jeho zhlédnutí i nadále roste.

Zdroj: 1

Loading...
loading...

Loading...

Webový portál Lajkit.cz ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.