Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Lajkit.cz

Připravují se elity na událost, o které běžní lidé nemají ani tušení?

By  čec 22, 2019

Jak se svět blíží na pokraj rozsáhlého ekonomického kolapsu a války, vypadá to, že k našim starostem se možná přidá něco mnohem vážnějšího: kataklyzma.

Loading...

Na základě celé záplavy zpráv víme, že kaldera supervulkánu v Yellownstonu projevovala poslední týdny slušnou aktivitu. Mnohá varování upozorňují, že supervulkanická erupce, jež by potencionálně zabila miliony lidí, může nastat prakticky kdykoliv. Takováto událost by podle vědců, kteří se hlásí k Tobské teorii katastrof, nebyla bezprecedentní. Naznačují, že podobná erupce by se mohla přiblížit té, která před 75 000 lety vedla ke katastrofě s následným vymíráním živočišných a rostlinných druhů (ang. zkratka události tohoto druhu: ELE), kdy byla světová lidská populace snížena na 10 000 jedinců.

Také dnes pravidělně slýcháme varování vědců o možnosti ELE v podobě dopadu asteroidu nebo sluneční erupce.

Zatímco takovéto teorie a varování byly dlouho odsunuty na okraj internetu, nový článek magazínu Forbes zní jako poplach před obřím kataklyzmatem, které by se mohlo brzy objevit na obzoru.

Dokonce k němu připojili i šikovnou mapu, která nám dává představu například o tom, jak rostoucí hladina moří (díky klimatickým změnám či posunem pólů) zničí populaci na východním a západním pobřeží:

Joe Joseph z The Daily Sheeple ve svých posledních zprávách na Youtube naznačuje, že milionářská elita celého světa si je pravděpodobně vědoma něčeho, co nám uniká. To by vysvětlovalo, proč hořečně budují bunkry a zásobují je vším od potravin až po ochranná chemická, biologická či nukleární zařízení:

Mnoho lidí si asi vzpomene, že hodně miliardářů, kteří nakupují bunkry, se připravuje na Apokalypsu…nebo na co se to připravují. Možná tedy mají informaci, která se k nám už nedostala.

Nevíme to, ale jedna věc je jistá….nakupují vybavení, skupují stará raketová sila a instalují je do bunkrů. Staví si své vlastní bunkry…je to neuvěřitelně rozsáhlá příprava na věci, kterým jste vy potencionálně vydáni na milost….

Toto bylo ve Forbes zdůrazněno. Nikdy dříve v publikacích, jako je Forbes, nic takového diskutováno nebylo. Nyní otevřeně promluvili o Dni posledního soudu. Když už i Forbes začne publikovat mapy soudného dne, pak se musím zamyslet, jestli na tom nebude něco pravdy.

Zdroj: 1

Loading...

Zdroj: 1

loading...

Loading...

Webový portál Lajkit.cz ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.