Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Lajkit.cz

Tak je to přece jenom pravda! Podívejte se, co za šílenost udělala Česká spořitelna

By  čec 23, 2017

Dobrý den, děkuji Vám za odpověď na dotaz, zda opravdu Česká spořitelna spojuje své jméno s tak nesmyslnými věcmi jako Jakub Janda a Think-Tank Evropské hodnoty.

Popisujete své překvapení z objevení loga společnosti na internetu. Nemusím mít snad „Think-Tank“, abych vás mohla upozornit, že cílem internetové reklamy je oslovit potenciální klienty na stránkách, které navštěvují. Pokud se chováte racionálně a odpovědně, vyhodnocujete efektivitu kampaně a nesnažíte se o diskriminaci klientů, kteří by mohli přijít ze stránek, které se vám nelíbí.

Píšete “ Před několika týdny nás Think-Tank Evropské hodnoty upozornil na fakt, že se logo naší banky, respektive naše reklama, objevuje na webech, jež výrazným způsobem poškozují dobré jméno naší společnosti, případně se nacházejí u článků, které nejsou v souladu s novinářskou etikou….„ samozřejmě, existují stránky, jejichž obsah je nelegální (to poznáte tak, že např. pan Janda by byl ve své pornografické produkci mladší a nerozvážnější). Pokud ovšem podporujete pana Jandu a jeho skupinu v tom, aby se rozšiřoval okruh webů, které v naší zemi jsou diskriminovány, ač obsahují pouze obsah, který není z jejich strany ideologicky podporovaný, přispíváte k budování cenzury, která není slučitelná s polistopadovým demokratickým vývojem v naší zemi, kterou je Česká republika, nikoli země vlastníků České spořitelny. Cenzura byla hlavní znak totality, která negativně utvářela zkušenosti mého národa. Jednání vlastníků naše kulturní odlišnosti ignoruje a vyjadřuje tím pohrdání vůči našim hodnotám.

Český internet ovládly informace o moci modrého, zeleného či růžového úplňku. Opravdu mne nezajímá Váš názor na to, zda tento obsah odpovídá principům vědeckého materialismu. Děkuji Vám za potvrzení informace, ze kterých vyplývá, že místo spravování mých financí podporujete vliv politických kádrů formátu Vasila Mohority. Základem naší spolupráce byla moje důvěra ve Vaší odpovědnost za prosperitu mých účtů, věřila jsem, že všechny své síly napřete do zhodnocení mých peněz. Upřímně řečeno, moc se Vám nedařilo a k tomu vysoké poplatky a zpoplatnění několika pojištění, které dávno měly být zdarma ke kartě. Nyní jste mi vysvětlili důvod Vašeho malého zájmu o mé záležitosti a zbývá jen připomenout, že nadřazování politických zájmů nad zájmy klientů je přesně to, co poškozuje Vaše dobré jméno, nikoli modrý úplněk.

S úctou

Vážená paní….,

dovolte nám předat Vám bližší informace a vysvětlení k důvodům, které nás vedly k rozhodnutí, aby se naše reklama nezobrazovala na některých webových stránkách.

Před několika týdny nás Think-Tank Evropské hodnoty upozornil na fakt, že se logo naší banky, respektive naše reklama, objevuje na webech, jež výrazným způsobem poškozují dobré jméno naší společnosti, případně se nacházejí u článků, které nejsou v souladu s novinářskou etikou.

Seznámili jsme se s analýzou, kterou k tomuto tématu připravili politologové Masarykovy univerzity, zpracovali jsme si také analýzy vlastní a následně jsme se rozhodli udělat maximum pro to, aby jméno naší banky nebylo s těmito weby nijak spjato. V našem rozhodnutí nás utvrdil i fakt, že veškerá naše snaha o možnost vyjádřit se k textům, nebo uvést informace na těchto webech na pravou míru, byla neúspěšná.

Situace, kdy firmy ustoupí od inzerování na obdobných webech, je běžná i v jiných zemích a bývá také zastřešena různými organizacemi. Jen pro informaci, na Slovensku se do takovéto aktivity zapojilo více než 1 000 společností.

S TT Evropské hodnoty nespolupracujeme na jiných projektech, ani jej žádným způsobem nepodporujeme. Je však pravdou, že to byli právě analytici tohoto think-tanku, kteří nás na poškozování našeho dobrého jména upozornili.

Velmi by nás mrzelo, kdyby se naše snaha chránit dobré jméno České spořitelny setkala s nepochopením u klientů s mnohaletým vztahem k naší bance, ke kterým patříte a jejichž důvěry si velmi vážíme.

S úctou,

Jiřina Jančíková

Klientské centrum České spořitelny

Infolinka: 800 207 207

e-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

http://www.csas.cz

Zdroj: 1

Loading...

Loading...

Webový portál Lajkit.cz ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.