Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Lajkit.cz

Muži si mohli vyzkoušet nový simulátor porodu. Většina z nich okamžitě pochopila, co ženy musí snést

By  čec 25, 2017

Říká se, že pokud by místo žen měli rodit muži, lidstvo by již dávno vyhynulo. Muži ale zároveň často tvrdí, že ženy prostě jen přehání a že i oni vydrží stejnou, ne-li větší bolest.

Dva zástupci silnějšího pohlaví se proto rozhodli, že projdou testem a pomocí simulátoru bolesti dokáží, že „ženy vše přehání“. A jak to dopadlo?

Pro většinu žen na světě pravděpodobně neexistuje nic bolestivějšího než porod. Hodiny a hodiny na porodním sále jsou pro ně náročné fyzicky i psychicky. Muži, na druhé straně, mohou pouze mluvit o tom, jakou bolestí jejich partnerky musí projít, a mohou jim poskytnout pouze uklidňující slova útěchy.

Až dosud se věřilo, že muži nikdy nebudou moci zažít skutečnou agonii porodu. Objevila se však nová technologie, která umožňuje mužům podstoupit simulovanou verzi bolesti při porodu, a to díky elektrodám umístěným na břiše po dobu jedné hodiny.

Dva muži, kteří nevěřili, že bolest při porodu je pro ženy opravdu tak velká, se proto rozhodli, že test podstoupí. A jejich videem se teď baví celý svět. Jak shrnuje server The Independent, už v raném stádiu testu prosili o milost.

Labor Pain Simulation from Kensington on Vimeo.

„To je jen začátek? Připadá mi, jako by někdo vzal pilu a vyřízl mi břicho,“ tvrdil jeden z testovaných mužů. Když se bolest zvyšovala, jeden z nich také mluvil o tom, že bude zvracet – což se nakonec nestalo.

Oba muži nakonec upřimně svou zkušenost zhodnotili. „Nebylo to dobré, vlastně je to na houby, bylo to hrozné,“ přiznali. Ale jejich ženy to viděly jinak a celým pokusem se velmi dobře bavily.

Jeden z testovaných pak ještě poslal vzkaz své matce. „Mami, jestli je něco z toho, co jsem právě zažil, podobné tomu, co jsem ti udělal před všemi těmi lety, omlouvám se. Jsi jako superhrdina,“ uznal.

Zdroj: 1

Loading...

Webový portál Lajkit.cz ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.