Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Lajkit.cz

Na severu Maroka se 15 mladíků souložících s oslicí nakazilo vzteklinou

By  srp 13, 2017

Z Maroka přišla bizarní zpráva, která je de facto obžalobou xenofobních a protiimigračne zaměřených kruhů v EU.

Loading...

Deník Morocco World News publikoval informaci, podle níž se v severomarockém malém městečku Sidi al Kamel až 15 teenagerů, souložících s oslicí, nakazilo vzteklinou.

Odpovědnost za nakažených a sexuální frustrovaných marockých teenagerů jednoznačně leží na bedrech protiimigrantských a xenofobních jedinců z Evropské unie, z řad politických elit, či širší veřejnosti. Pokud by se sexuálně frustrovaný teenageři včas dostali do Evropy, díky multikulturním a sluníčkárským aktivitám by došlo k jejich plnohodnotnému a obohacující začlenění do evropské společnosti, nemuselo dojít k ohrožení jejich životů vzteklinou v malém marockém městečku.

Situace je o to bolestnější, že smrt hrozí i oslici, nakažené vzteklinou, jejíž maročtí teenageři prokázaly svou náklonnost. Dobrou zprávou je, že teenageři dostali včas injekci proti vzteklině a podařilo se je zachránit. Deník Morocco World News uvádí, že nakažených může být více, protože část rodičů kvůli posměchu sousedů nechala evidentně očkovat svých teenagerů v jiných městech.

Doufejme, že v budoucnu, v rámci profylaxe už budou marokánský teenageři používat při svých milostných aktivitách adekvátní ochranu. Zastupitelstvo města Sidi al Kamel vybízí obyvatele, aby v případě potřeby odložili pocity studu stranou a pokud "blíže obdivovali nějaké zvíře" nezanedbali návštěvu lékaře.

Zdroj: 1

Loading...

Zdroj: 1

loading...

Loading...

Webový portál Lajkit.cz ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.