Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Lajkit.cz

Muž ve Švédsku znásilnil svou 14letou spolužačku. Ve škole smí zůstat, protože je prý také oběť

By  lis 01, 2019

Když už si myslíme, že švédská sebedestrukce dosáhla svého vrcholu, objeví se nová informace, která ty předchozí šílenosti ještě víc překoná.

Loading...

Tou nejnovější je případ, který se sice stal minulý květen, ale teprve nyní vyplul pořádně na povrch.

Vše se stalo 30. května na toaletách základní školy ve městě Skane na jihu Švédska. Šestnáctiletý Ajuub, a další, který kvůli věku nemůže být identifikován, sem zatáhli svou čtrnáctiletou spolužačku a společně ji znásilnili. Jejich oběť jménem Tindra, se bála doma cokoliv říct, a stejně tak se bála jít znovu do školy. Mezitím mladší z útočníků po škole o Tindře šířil, že je děvka, která jde za peníze. Divce také vyhrožoval násilím.

Když nakonec vše vyšlo najevo, mladší z chlapců byl kvůli svému věku zbaven odpovědnosti a Ajuub byl odsouzen ke 100 hodinám prospěšných prací a 24 setkáním se sociálním pracovníkem, jehož úkolem je Ajuubovi vysvětlit, co je dobré, a co špatné. Podle rozsudku, který byl vynesen v prosinci, to Ajuub nedokáže rozeznat. To také bylo důvodem tak nízkého rozsudku.

Ředitel školy, který si přál zůstat v anonymitě, říká, že je případem zdrcen. Pak ale dodává poměrně děsivou věc. Obětí prý není jen dívka, ale také Ajuub, který byl prý potrestán moc přísně.

Tindra mezitím odešla studovat na jinou školu.

Ačkoliv to mainstreamová média i politici vytrvale popírají, je neoddiskutovatelným faktem, že znásilnění ze strany neevropských imigrantů vůči švédským dívkám jsou jako epidemie. Těch případů je prostě tolik, že se staly běžnou součástí života mladých Švédek. Na jednu stranu tu máme zemi, která se pyšní tím, že je nejliberálnější zemí Evropy, a na druhou v té zemi máme cizorodý element, který nedokáže rozeznat dobro od zla a loví své oběti jako predátor. Aby Švédsko neztratilo svou tvář, tak bude raději všechny tyto případy házet pod koberec, a pokud už dojdou k soudu, označí za oběť i útočníky.

Pokud se ve Švédsku nedostane k moci strana nekompromisních patriotů, Švédští demokrati, je s touto severskou zemí konec.

A nový případ znásilnění švédská média zveřejnila včera. Došlo k němu ve městě Kalmar, také na jihu Švédska, a jak oběť tak útočník jsou mladší 15 let. Útočník tedy nebude potrestán.

Zdroj: 1

Loading...
loading...

Loading...

Webový portál Lajkit.cz ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.