Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Lajkit.cz

Ženu ve Švédsku znásilnilo 20 mladíků. Nikdo ji nepomohl, lidé na ulici ji řekli, že je nechutná

By  lis 27, 2017

Žena, kterou skupinově znásilnili a která potřebovala pomoc, byla ignorována a hned několika lidmi poslána pryč, když se na ně obrátila.

Na stockholmském předměstí Fittja se jednoduše nenašel nikdo, kdo by jí chtěl pomoci.

Žena byla skupinově znásilněna a zbita ve sklepě sídlištního domu loni v srpnu snad až 20 lidmi. Soused, který se v době znásilnění na chodbě sklepa objevil, se to rozhodl ignorovat. Jak řekl později během výslechu, naučil se “moc nedívat a neposlouchat.”

Žena pak i zvonila na dveře jednoho z bytů, ale muž, který vyšel ven, ji řekl, ať vypadne.

Šla tedy ven prosit o pomoc do jednoho obchodu, ale tam jí další muž řekl, že má sperma na obličeji a šatech a že je nechutná. A ať jde pryč, že s ní nechtějí mít nic společného.

Žena prosila o pomoc i jednoho zaměstnance metra, ale ten ji ignoroval. Musela proto jet 45 minut do centra města, aby se ji dostalo pomoci.

O čtyři měsíce později byla analýzou vzorku sperma z jejího oblečení nalezena shoda s DNA třech podezřelých. K jejich zatčení došlo až v červnu tohoto roku. Mezitím policie vyšetřuje ve stejném domě jiný případ. Vyšetřováno je nakonec 10 “mladíků” ve věku od 19 do 28 let.

Zdroj: 1

Loading...

Webový portál Lajkit.cz ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.