Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Lajkit.cz

Starší muž se začal omlouvat, že zdržuje lidi ve frontě. Reakce prodavačky byla úžasná

By  pro 09, 2017

Žijeme v době, kdy každý někam pospíchá. Občas zapomínáme, že někteří lidé potřebují víc času a nedokáží vykonat jednoduchou činnost v průběhu několika minut.

Příběh, který se objevil na Facebooku, vám vrátí víru v lidskost a dobro. Takové příběhy by měly být pravidlo, ne výjimka.

K pokladně supermarketu Walmart přišel starší muž. Když začal počítat drobné, byl nervózní a začal se omlouvat za to, že ostatní musí čekat. Začal se omlouvat všem, kteří stáli za ním. Reakce pokladní ale byla krásná a plná empatie.

Pokladní klidně řekla: „Žádný problém. Peníze budeme počítat spolu.“ Starší muž byl i nadále dost nervózní a neustále se omlouval. Naštěstí mu pomohla žena, která měla srdce ze zlata a byla trpělivá.

Co se stalo s tímto světem? Takové situace většina lidí považuje za výjimečné a milé! Měly by být pravidlem, ne výjimkou! Sdílejte tento krásný příběh.

Zdroj: 1

Loading...

Webový portál Lajkit.cz ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.