Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Lajkit.cz

Orbán: Míšení kultur nepovede k vyšší kvalitě života

By  pro 11, 2017

Senátor Steve King z Iowy, o kterém Středoevropan psal už v březnu v souvislosti s jeho tehdejším výrokem, že “kultura a demografie jsou naším osudem.

Nemůžeme obnovit naší civilizaci cizími dětmi,” americké levici znovu “zvedl mandle.”

Tentokrát se pustil do jejich mantry, kterou je diverzita, neboli rozmanitost, a to rasová, sexuální, náboženská, jen ne politická, protože levice diverzitu v názorech nerespektuje.

King použil výrok maďarského premiéra Orbána “míšení kultur nepovede k vyšší kvalitě života, ale nižší.” A připsal k tomu vlastní komentář negující klasické heslo progresivistů – Diverzita není naší silnou stránkou.

Orbán se takto vyjádřil ve čtvrtek večer v rozhovoru pro televizní stanici Echo, kde mluvil o žalobě, kterou chce EU na Maďarsko, Polsko a nás podat. Kromě ukázaní prstem na miliardáře Sorose, který podle Orbána za tímto tažením stojí, promluvil o tom, proč Maďarsko tak moc imigranty odmítá.

“Je zde rostoucí propast mezi tím, co si o migraci myslí lidé západní Evropy, a co dělají jejich vůdci. A tato propast může růst jen do určitého bodu, kdy lidé své vůdce vyhodí. Nakonec bude většina následovat náš postoj.

“Maďarsko by se mělo poučit z chyb Západu. Míšení kultur nevede k větší kvalitě života, ale k nižší. Tomu musí být zabráněno, dokud je čas.

“Ti, kdo migraci podporují skutečně věří, že míšení kultur je cesta k rozvoji lidstva. To může být inspirující, ale je to proti zdravému rozumu.

“Přijímání lidí ze vzdálených kultur mezi nás nepovede k nádhernému životu, ale k paralelním společnostem. Importujeme nenávist, antisemitismus, konec rovnosti žen a svobody náboženství,” řekl Orbán.

Zdroj: 1

Loading...

Webový portál Lajkit.cz ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.