Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Lajkit.cz

Merkelová: Umožníme africkým imigrantům legálně přijít do Evropy, aby nemuseli absolvovat náročnou a nebezpečnou cestu. Imigranti jsou vítáni otevřenou náručí

By  pro 27, 2017

Nedávno se v Africe konal summit, na který byli pozváni i představitelé zemí Evropské unie.

Řešila se na něm hlavně migrační krize, pašování lidí a otrokářství v Libyi. Německá kancléřka Angela Merkelová navrhla, aby se afričtí imigranti mohli dostat do Evropy legálně, čímž by nemuseli podstupovat náročnou a nebezpečnou cestu.

Kontroverzní kancléřka Angela Merkelová na summitu v Africe zdůraznila význam ukončení pašování lidí a otroctví.

Zároveň navrhla, aby byla vytvořena právní a legální cesta pro Afričany, kteří chtějí přijít do Evropy. Informoval portál The News.

Na summitu EU - Afrika v Abidžanu se Merkelová snažila ukázat, že Německo může přijmout opatření v oblasti zahraniční politiky i přesto, že dva měsíce po volbách stále není sestavena nová vláda.

Příliv více než milionu přistěhovalců do Německa, který ke kterému došlo od poloviny roku 2015, je do značné míří připisován jako důvod nárůstu a úspěchu ve volbách antiimigračnej strany alternativa pro Německo (AFD).

Merkelová si však i po volebním fiasku pokračuje v své agendě a imigrantů vítá s otevřenou náručí. Její politika otevřených hranic zřejmě byla i důvodem proč se skončily neúspěšně jednání s několika stranami o sestavení nové vlády. Merkelová však zřejmě bude nakonec opět vládnout se stranou SPD.

Zdroj: 1

Loading...

Webový portál Lajkit.cz ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.