Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Lajkit.cz

Brazilské dívky se připravují na horké léto tím, že místo bikin nosí lepicí pásku

By  pro 27, 2017

Během příprav na horké léto s očekávanými teplotami až do 30 stupňů se ženy v Brazílii opalují v drobných bikinách vyrobených z lepicí pásky.

Aby se vyhnuly zvědavým pohledům kolemjdoucích, opalují se na speciálně zřízených střechách, kde je kosmetička kropí vodou a dokonce jim odstraňuje lepicí pásku, která je ideální pro opalování, protože zůstává na svém místě.

Takové opalování se rychle stalo velmi lukrativním byznysem pro místní podnikatele, včetně 34leté Eriky Romero Martinsové, která vlastní jednu z nejoblíbenějších „klinik" v Riu de Janeiru. Asi třicet žen denně se opaluje na její terase o rozloze 40 čtverečních metrů. „Našli jsme dokonalý způsob, jak si ideálně opálit intimní partie pomocí lepicí pásky," řekla minulý rok.

„Má klinika je zaměřena na získání nejlepších výsledků v bezpečném a soukromém prostředí, kde používáme všechny ochranné prostředky proti slunečnímu záření. Páska zůstává ve stálé poloze a vytváří jasný a ostrý kontrast na těle. Když je odlupována, vypadá to úžasně."

Seance začíná v 6 hodin a končí každý den v poledne. Zákazníci využívají lehátka po dobu až jedné hodiny a 20 minut. Dívky rovnoměrně leží na břiše a pak na zádech. Pitný režim dívek hlídá skupina lázeňských asistentů, kteří je zásobují pitnou vodou.

Zdroj: 1

Loading...

Webový portál Lajkit.cz ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.