Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Lajkit.cz

Přichází další šílený návrh: Zrušíme trest vězení pro přečiny do trestní sazby 4 let odnětí svobody především u migrantů, zní od italských politiků...

By  led 01, 2018

Snahy italské Demokratická strany (soc. dem.), jak si získat v nadcházejících volbách dost hlasů, hraničí se zločinem. (Foto Shutterstock)

Poté , co zatím selhal pokus protlačit zákon Ius soli, který má přiznat italské občanství cca 2 miliónům ilegálních migrantů, přichází další šílený návrh.

Demokratická strana navrhuje zrušit trest vězení pro všechny pachatele trestných činů s trestní sazbou do 4 let odnětí svobody, pokud jsou plně závislí na pobírání sociální podpory.

To znamená především u migrantů.

(Možná už je není ani kam zavírat.)

Meloni, vůdkyně Italských bratrů, k tomu prohlásila:

"Poslední dárek vlády Demokratické strany zločincům - žádné vězení pro delikventy s rozsudkem do čtyř let vězení plně závislých na sociálních dávkách. Tak žádné vězení pro zloděje, výtržníky, pro ty, co podvádějí důchodce, pro ty, co ilegálně vnikají do domů a za mnoho dalších zločinů, které postihují italské občany.

Ale volná jízda pro zločince už končí, protože jedním z hlavních úkolů vlády Italských bratrů bude navrácení jistoty trestu a zajištění bezpečnosti Italů."

Zdroj: 1

Loading...

Webový portál Lajkit.cz ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.