Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Lajkit.cz

Tajný satelit Zuma je schopný provést útok EMP. Blíží se konečné zúčtování? Odpovídá známý novinář

By  led 09, 2018

Pokračující válka nad kontrolou finančního systému a tím i nad budoucností planety dosahuje nebezpečné eskalace, shoduje se několik zdrojů. (Foto Twitter Peter B.)

Nejdůležitější je, že americká armáda minulý týden odvedla světovou pozornost falešným konfliktem mezi americkým prezidentem Donaldem Trumpem a jeho bývalým poradcem Steve Bannonem, zatímco použila raketu SpaceX k vypuštění tajného satelitu Zuma, říkají zdroje Pentagonu.

Tento satelit schopný elektromagnetického pulsu (EMP) byl vypuštěn, stejně jako se objevil na obzoru termín splátky 31. ledna pro americkou vládu, a který bude použit proti Severní Koreii. Poněvadž je Severní Korea zástěrkou a je až příliš analogová, nebyla by po útoku EMP příliš ovlivněna. Je to asi jen skrytá hrozba určená švýcarským „kontrolorům,“ kteří oslabili USA a posílili Čínu.

Vezměte prosím na vědomí, že západní tajná vláda využívá pohybů nebeských těles k načasování velkých geopolitickým událostí, a 31. ledna bude datem kombinace modrého měsíce, super-měsíce a zatmění měsíce po 150 letech.

Americký systém petrodolaru je v těchto dnech ve smrtelné křeči, když hlavní exportéři ropy, Rusko, Venezuela a Írán prodávají ropu bez použití dolarového systému. Proběhl neúspěšný pokus o změnu režimu v Íránu a ve Venezuele za americké účasti; to povzbudilo další významné exportéry energií, jako je Katar a Indonésie, aby přemýšleli o obcházení petrodolaru. Navíc, Rusko zdvojnásobilo svou kapacitu pro vývoz ropy do Číny od 1. ledna novým plynovodem.

Pákistán také uštědřil velkou ránu starému systému tím, že oznámil, že použije pro obchodování čínský jüanu, vyhnal 1,4 milionu Afghánců a vyzval Čínu k vybudování vojenské základny. To znamená, že příjmy z heroinu z Afghánistánu by mohly být ohroženy. Vzhledem k tomu, že petrodollar je přesnější označovat jako petro-narko-dolar, je to též velká rána starému systému.

S tímto zázemím Čína zvažuje začít obchodovat 18. ledna s futures na ropu denominované v čínském juanu a zlatě. To je důvod, proč zdroje Pentagonu mluví o útoku EMP, zatímco zdroje CIA říkají, jak bylo oznámeno minulý týden, že zadní vrátka budou použity k „uzavření finančního systému.“

V této souvislosti je také důležité poznamenat, že íránský ropný tanker minulý týden zachvátil požár u pobřeží Šanghaje. S největší pravděpodobností to bylo skryté varování Číňanům vojensko průmyslovým komplexem Spojených států, který jim dal vědět, že stále mohou přerušit mnoho čínské energie. Jinými slovy řekli Číňanům, aby se vyvarovali jednostrannému nahrazení starého finanční hosystému, dokud nebude dosaženo konečné dohody o systému novém.

Mezitím, když špičky, satana uctívající chazarské mafie v USA, byly zničeny, bílé klobouky jsou na lovu vysoce postavených evropských pedofilů a chazarských mafiánů a odváží je americkou vojenskou základnu na ostrově Diego Garcia, říkají zdroje Pentagonu.

Julian Assange je nyní v péči americké armády a poskytl ji cenné informace, stejně tak agenturním bílým kloboukům. Například nyní využívají speciální námořní jednotky Navy Seals ke sledování „nejméně sedmi přepravních kontejnerů k zastavení obchodu s lidmi,“ říkají zdroje Pentagonu.

V kampani proti chazarským lidským otrokářům ukazála BBC ve druhé epizodě mini série „McMafia“ ruské a východoevropské ženy, které byly přesouvány přes Egypt do Izraele. Ihned poté, co to bylo odvysíláno, Egypt zatkl 75 lidí pro obchodování s lidmi. Také izraelský zločinec Moshe Harel byl minulý týden zatčen kvůli provozování celosvětové sítě obchodu s lidskými orgány.

Také se odehrává velký útok proti chazarským hedgeovým fondům a jejich provozovatelům, poznamenávají zdroje Pentagonu. Též sdělily, že 10 Chazarů, včetně šéfa hedgeového fondu Bridgewater Associates, Bruce Steinberga, bylo „zabito při letecké havárii v Kostarice.“ Bývalý šéf FBI James Comey pracoval pro Bridgewater, ale to může být zpráva stínovým bankéřům a jejich investorům, dodávají.

„Útoky na hedgeové fondy a izraelské špinavé peníze pokračují, když bývalý výkonný ředitel společnosti Och Ziff, Michael Cohen, byl obviněn z podvodů v Africe a je propojen se sankcionovaným izraelským miliardářem Dan Gertlerem,“ pokračují zdroje.

Mezitím ve Spojených státech prezident Donald Trump zrušil komisi pro volební podvody poté, co její práce vedla k více než 10.000 zapečetěných obvinění, na kterých se nyní pracuje.

O nadaci Hillary Clintonové a o e-mailových skandálech se píše ve většině hlavních korporátních propagandistických médiích, když FBI a Ministerstvo spravedlnosti formálně oznámilo oficiální vyšetřování. „Po spálení souborů a počítačů v New Yorku může být Hillary obviněna z vlastizrady,“ říkají zdroje Pentagonu.

Zdroj: 1

Loading...

Webový portál Lajkit.cz ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.