Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Lajkit.cz

Orbán vzkazuje Němcům: Muslimské migranty jste chtěli vy, ne my

By  led 10, 2018

Multikulturalismus je iluze, migrační politika Angely Merkelové je chaotická a anarchická, a vedla k přílivu muslimských “vetřelců” vstupujících do Evropské unie. (Foto Youtube)

Maďarsko neukazuje solidaritu s Evropskou unií ve věci přijímání imigrantů, a nepřijalo jako Německo 2 miliony z nich, protože: “Rozdíl je ten: Oni migranty chtěli. My ne.” Řekl to maďarský premiér Orbán v nedělním rozhovoru pro německý BILD.

“Děláme svou práci ochranou externí hranice Schengenu se Srbskem. To nás od roku 2015 stojí extra miliardy eur, a Brusel nám nenahradil ani cent,” dodal Orbán.

Na otázku, proč jsou Maďaři tak vzpurní vůči povinné redistribuci migrantů, Orbán řekl: “Nepovažujeme tyto lidi za muslimské uprchlíky, ale muslimské vetřelce.” Upozorňuje na fakt, že migranti cestovali přes bezpečné země, a měli namířeno do bohatších částí Evropy, čímž potvrdili, že jsou hlavně ekonomickými migranty, a o bezpečí jim zase tolik nejde.

“To nebyla vlna uprchlíků, to byla invaze,” řekl Orbán a kritizoval Německo, “které pokládáme za nejlepší příklad disciplíny a vlády práva,” a které se zvrhlo “v chaos a anarchii”, když v roce 2015 pod kancléřkou Merkelovou dovolilo masivní “ilegální překročení hranic”.

Orbán také zmínil nový “sociologický problém” Německa kvůli zločinnosti migrantů a teroru, kterému se jeho země chce vyhnout.

“Věříme, že vysoký počet muslimů nezbytně vede k paralelním společnostem, protože křesťanské a muslimské společenství se nikdy nespojí,” řekl Orbán a dodal: “Multikulturalismu je jen iluze. Nechceme jej. A nenecháme si jej vnutit.”

V neděli prezident Zeman médiím řekl, že kultura migrantů ze zemí třetího světa, je “nekompatibilní s evropskou kulturou” a varoval, že “jestli Evropská unie nenajde odvahu posílit své externí hranice, budeme tu mít během několika let 10 milionů uprchlíků z Afriky.”

Zdroj: 1

Loading...

Webový portál Lajkit.cz ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.