Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Lajkit.cz

Začíná to být neuvěřitelně zvrácené! Odmítla udat imigranta, který znásilňoval její malou dceru. Přečtěte si její vysvětlení

By  led 26, 2018

Pětačtyřicetiletá Švédka, která pracovala ve středisku pro tzv. uprchlíky HVB, přijala k sobě domů imigranta z Afganistanu. (Foto Screenshot / Infowars)

Když zjistila, že znásilňuje její dvanáctiletou dceru, nenahlásila to na policii.

Imigrantovi z Afganistanu, který se vydával za osmnáctiletého a který dostal ve Švédsku azyl, už nebylo prodlouženo ubytování ve středisku. Žena mu tedy nabídla bydlení u sebe.

Zanedlouho začal znásilňovat dvanáctiletou dceru zmíněné ženy. Když to dívka oznámila matce, ta to odmítla nahlásit na policii a dovolila imigrantovi bydlet u sebe i nadále.

Vše nakonec na policii nahlásil otec dívky.

„Bála jsem se, že ho pošlou do Afganistanu,“ vysvětlovala později sluníčkářská matka. Potvrdila to i znásilňovaná dívka, která uvedla: „Máme nechtěla jít na policii, protože se bála, že [Afgánec] odjede ze Švédska.“

Žena může být ale spokojená, protože soud imigranta s ohledem na uváděný věk odsoudil ke sto hodinám veřejných prací. Žalobce navíc nepožadoval deportaci ze země.

Zmíněná žena později na facebookové skupině proti deportaci Afgánců napsala, že má „dítě“, která nemá trvalé bydliště. Ptala se, jestli by nějaká žena ve středním věku nepřijala „kouzelného“ Afgánce.

Zdroj: 1

Loading...

Webový portál Lajkit.cz ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.