Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Lajkit.cz

Obézní feministka protestovala proti Zemanovi... ale na špatném místě

By  led 27, 2018

Aktivistka ženského hnutí Femen se díky chybě v pátek obnažila před velvyslanectvím Slovenska na Ukrajině. O tom informuje Strana.ua. (Foto strana.ua)

Aktivistka ženského hnutí Femen se díky chybě v pátek obnažila před velvyslanectvím Slovenska na Ukrajině. O tom informuje Strana.ua.

Akce Alexandry Němčinové měla být věnována prezidentovi České republiky Miloši Zemanovi, který se může stát podruhé českým prezidentem. Z oblečení na ženě zůstaly pouze džíny, v rukou měla hůlku. Na těle měla napsáno „Zeman je chromé monstrum".

Zástupci hnutí Femen informovali Strana.ua, že „hrozný vzhled chromého monstra musí zdravě myslící Čechy od kandidáta Zemana odpouzet". „Vítězství Zemana je vítězstvím Putina, a vítězství Putina je smrt pro svobodné Česko," dodali.

Také se zmiňuje, že k velvyslanectví Slovenska aktivistky Femen přišly díky chybě — akci bylo plánováno provést před českým velvyslanectvím.

Aktivistka Femen Angelina Diash se před dvěma týdny v Praze vrhla ve volební místnosti na prezidenta Miloše Zemana. S obnaženým hrudníkem křičela: „Zeman — Putin's slut (Zeman je Putinova děvka)." Ta samá slova měla napsána na hrudníku.

Zdroj: 1

Loading...

Webový portál Lajkit.cz ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.