Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Lajkit.cz

Pandemická show má nastolit světovou vládu. Tato další falešná akce má následovat, říká zkušený novinář

By  bře 02, 2020

Falešná pandemie coronaviru, která se nyní propaguje po celém světě, je zaměřena na vytvoření světové republiky – superstátu, říkají zdroje ze zednářské lóže P3. (Foto: Flickr)

Loading...

Strach z coronaviru je také využíván korporací The USA Inc. jako výmluva pro jejich neschopnost financování od 16. února. Je to jako výmluva malého školáka, který říká: „Pes snědl můj domácí úkol.“ Tito lidé tím v podstatě říkají: „Virus snědl můj finanční systém.“ Snaží se si zachovat tvář, ale mají říci toto: „Jsem odříznut od peněz, protože 40 let neplatím své účty.“ V každém případě to znamená, že ztratili schopnost v centrální bance vytvářet peníze z ničeho (funny money) na podporu trhů a udržet se tak u moci.

Majitelé Korporace The USA Inc. použili náhodnou zmínku o smrtelném viru v knize z 80. let 20. století, aby rozšířili zprávu, kterou tyto události naplánovali již před lety. Použili to proto, aby vzkázali Asiatům toto: „prodloužíte splatnost úvěru nebo budete čelit pořádnému tanci.“

Propagační plátek Popular Mechanics přispívá k šíření strachu s následujícím článkem: „Vědci našli v tajícím ledovci 28 nových skupin virů. Takto končí svět.“ ODKAZ

Odpověď byla: „budeme čelit tanci,“ říkají zdroje Asijské tajné společnosti. „Až skončí současná bitva lidstva proti viru, určitě začne nová bitva.“ Uznávají a naznačují, že to je ještě na dlouhý běh.

Dobří lidé na Západě znají čínské znaky pro krizi ( 危機 ), znamenají „nebezpečí“ ale i „příležitost“ a používají tuto výchozí variantu, aby se to celé pokusili zavést do dobročinného systému péče o planetu Zemi.

Za tímto účelem Společnost Bílého draka míní, že bude přednesena událost typu „Projekt Blue Beam“ (Modrý paprsek) anglosaského sdružení „Five Eyes“ (Pět očí), tvrdí zdroje SBD. Projekt Blue Beam je falešný scénář konce časů využívající hologramy, počítačovou grafiku a skutečné vojenské displeje. Myšlenkou by bylo představit to, co se nazývá událost, něco jako svatba nebo příchod věku planetární oslavy, vysvětlují zdroje.

Přestože byly učiněny pokusy o odhalení projektu Blue Beam, ODKAZ, není pochyb o tom, že je to technicky možné. Schopnost promítat obří hologramy na obloze byla prokázána v boji během druhé irácké války. Také použití počítačové grafiky v televizních zprávách by nyní mohlo snadno vytvořit scénář třetí světové války. Přidáním vojenských sil v akci by bylo snadné přesvědčit spící většinu, že událost byla reálná. Zasvěcenci, jako jsou čtenáři tohoto reportu, by si mohli jen odpočinout a užít si tu show.

V žádném případě nelze pochybovat o tom, že pokračující panika s coronavirem je navržena tak, aby připravila cestu pro nouzovou vojenskou vládu a začátek světové republiky. Lidé však musí mít na paměti, že je vše falešné. Zde je například zpráva Itálie o pandemii.

Italský guvernér Zaia z Benátského kraje řekl:

„80% všech nemocných se uzdravuje samo, 15% potřebuje léky a 5% potřebuje péči v nemocnici. Všech 17 lidí, kteří již zemřeli, mělo pokročilé další zdravotní problémy (Tedy nezemřeli na samotný virus, ale na jinou nemoc, jejíž průběh vir zhoršil, pozn. př.). Žádný zdravý člověk, který chytil koronavirus, nezemřel. Je kolem toho neopodstatněný humbuk.“

Než však popíšeme více falešných událostí, musíme také poukázat na některé velmi závažné bitvy speciálních sil, které se odehrávají na několika klíčových místech po celém světě.

Nejdůležitější akce nyní probíhá ve městě Zug, ve Švýcarsku, uvedly zdroje MI6. Zdroj MI6 řekl:

„Věříme, že baron Nathaniel Rothschild sídlí v areálu ve švýcarském Zugu.“ SIS byla vyslána k „uvolnění“ této poslední překážky. Švýcarsko je ošidné, protože je domovem CIA, tím jsem si jist, jak už víte, a také se zde nachází skupina známá v ezoterickém světě jako Swiss Octagon, která sdružuje potomky faraonských pokrevních linií, dost houževnatých a temných.“

Je zajímavé, že i zdroje japonské královské rodiny nám již dříve řekly, že pocházejí také z egyptských faraonských pokrevních linií. Proto podle japonských pravicových zdrojů probíhá vážná bitva také v Japonsku. S cílem vytlačit sionistickou loutkovou vládu premiéra Shinzo Abe od moci budou olympijské hry v Tokiu v roce 2020 zrušeny, tvrdí pravicové japonské zdroje. To způsobí obrovské finanční ztráty pro Abeho a jeho přátele z řad gangsterů, a pak přijde odplata, dodaly zdroje.

V Japonsku již panuje hluboká panika ohledně takzvaného „nového koronaviru.“ Dosud byly školy celostátně uzavřeny, koncerty a veřejné akce byly zrušeny a v obchodech dochází zásoby. Například fotografie níže ukazuje prázdné regály místního supermarketu.

Zdroje CIA potvrzují, že „sionistická cabala je demontována (již déle než rok).“ Říká se, že nejvýše postavení sionisté se shromáždili v „doupěti“ ve švýcarském Zugu, kde jsou obklíčeni a nachystaní na vojenské tribunály.

Sionistická cabal doslova bojuje o svůj život a předvádí masivní propagandistický útok proti Číně falešnými videi lidí, kteří se sami visí nebo padají z oken, plus falešné zprávy o tom, jak už je polovina země mrtvá.

Lidé, s nimiž v Číně hovořím, však tvrdí, že se život vrátil k normálu. Japonští obchodníci, kteří jednají s Čínou, mi říkají, že tucty manažerů z továren, se kterými mluví, jim řekli, že práce pokračují a výrobní linky jedou. Co však stagnuje, je obchod se Spojenými státy, protože Korporace USA má omezené úvěry – je bez peněz, tvrdí čínské zdroje. To je důvod, proč namísto přiznání, že nemohou dostat věci z Číny, protože selhali, sionistická propaganda říká, že důvodem je, že „všichni v Číně zemřeli.“

Bývalý příslušník CIA a amerického námořnictva Robert David Steele popisuje situaci v USA následovně:

„Prezident Donald Trump veřejně prohlásil koronavirus za podvod a hoax, ale byl nucen ustoupit politickému cirkusu.“ Ví, že se jedná o útok pod falešnou vlajkou, ví, kdo je za to zodpovědný, a ví, že mu lžou jak CDC (Centrum pro kontrolu nemocí / The Centers for Disease Control and Prevention), které je řízeno anti-Trumpovskou Nancy Messonnierovou (sestra Rod Rosensteina), tak CIA (bývalý ředitel CIA John Brennan a jeho následovnice, ředitelka Gina Haspel). Příběh ve všech jeho aspektech zahrnuje kombinaci biologické války, sítě 5G a satelity, sníženou imunitu a nemoc z ozáření (radiační nemoc), která byla špatně diagnostikována jako nový virus (což není o nic horší než minulé viry), a informační válku vedenou Londýnem (City of London) a Wall Street.“

Nyní se objevují zprávy o tom, že falešné sady na testování virů jsou zasílány do USA jako součást podvodu, aby mohli hodit vinu za bankrot na pandemii. (Proč se posílají pozitivní vzorky z ČR na ověřovací testy do Berlína = americké kolonie?? Pozn. př.) Existují zprávy, že virus obsahuje také kombinaci HIV a Eboly. Papež se připojil k cirkusu tím, že řekl, že je nakažen novým koronavirem a mluví k veřejnosti zpoza skla.

Než budou někteří panikařit, vzpomeňte si prosím znovu na Fukušimu po 11. březnu 2011. Média, zejména FAKE NEWS MEDIA, byla plná příběhů o tom, jak se jednalo o „událost na úrovni vyhynutí.“ Přesto zde sedím, 200 kilometrů od Fukušimy a mohu říci z první ruky, že neexistuje neobvykle vysoké záření, a ve skutečnosti v Tokiu nebyla způsobena ani jedna smrt z ozáření kvůli sionistické propagandě strachu.

Skuteční však je, že téměř 20 000 lidí zemřelo na vlnu tsunami způsobenou jadernými zbraněmi na mořském dně. Ujišťujeme vás, že vojenské tribunály přivedou pachatele před spravedlnost. Pamatujte na má slova … Benjamin Netanjahu a další, budou čelit norimberskému soudu II.

Bitva o planetu Zemi nyní vstupuje do fáze čistek. Jedna skupina, která se dosud nevzdala, je německá frakce. MI6 shrnul situaci takto:

„Němci blázní kvůli Brexitu, takže kopou a křičí, jak se jejich projekt EU rozpadá před očima. Vatikán je hotov.“

S tím souvisí obrovský boj v Malajsii, jehož cílem je zabránit zveřejnění informací ohledně letu MH 370-17, které povedou k odhalení Bilderberg nacisticko-nizozemské královské rodině. Předseda vlády Mahathir Mohammed byl v důsledku toho dočasně odstaven od moci, ale bitva zdaleka nekončí. V tomto kontextu rozhodně není náhoda, že uprchlý finančník Jho Low, spojený s bankou Goldman Sachs, byl spatřen v čínském Wu-chan právě v době „ohniska koronaviru.“

Na Blízkém východě mezitím začínáme vidět faktické spojenectví mezi Tureckem a Izraelem, protože si obě země uvědomují, že pouze společně mohou zabránit Rusku a americké armádě ve zbavení svých vlád moci. Turecko začalo znovu zaplavovat Evropu migranty a vyhrožovalo uzavřením Bosporské úžiny. Izrael samozřejmě používá své obvyklé vydírání, ať už je to biologické, sexuální, jaderné anebo jiné.

Pamatujte si, v boji těchto lidí se nemusíte ničeho bát. Láska je nejsilnější silou ve vesmíru a jistě vyhraje.

Zdroj: 1

Loading...

Zdroj: 1

loading...

Loading...

Webový portál Lajkit.cz ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.