Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Lajkit.cz

Imám v Berlíně: Žena patří zavřít, musí být muži po vůli

By  dub 13, 2020

Islamizace EU. Berlínská mešita Al-Nur patří k několika muslimským svatostánkům, které jsou v německém hlavním městě známé jako místa přitahující radikály a islamisty. (Foto: Activistpost)

Loading...

Existující předsudky a kritiku v souvislosti s touto mešitou nyní znovu oživil imám, který při kázání volal po úplné podřízenosti žen vůči mužům, mimo jiné jim musejí být vždy po vůli.

Radikálními slovy požaduje imám podřízenost žen vůli jejich manželům. Jeho vystoupení budí dojem, že je misogyn. Pokud chce žena opustit dům nebo se někde nechat zaměstnat, musí požádat o svolení svého chotě.

Žena se podle něj musí mimo jiné starat o to, aby byla hezká. Muž trpí a působí to problémy v rodině, jestliže sice pojme za choť pěknou ženu, ale z ní se poté za nějaký čas stane, bůh jí buď milostiv, tlusťoška se sklíčeným obličejem. Taková mu připomíná samotného Satana.

Šokující na celé věci je, že nejde o kázání v konzervativní Saúdské Arábii či na území ovládaném Islámským státem v Iráku, ale uprostřed Berlína (v jižní části čtvrti Neukölln), napsal německý magazín Focus. Mešita sama video z imámova vystoupení dokonce umístila na svém webu (video ZDE) , ale lidé bez znalosti arabštiny si ho moc neužijí.

Zdroj: 1

Loading...
loading...

Loading...

Webový portál Lajkit.cz ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.