Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Lajkit.cz

Důkaz, že prezident Trump NENÍ ovládán společností Big Pharma a je zcela proti nařízeným vakcínám

By  kvě 28, 2020

Dříve jsem vyjádřil obavy ohledně Trumpovi propagace společnosti Big Pharma a koronaviru obecně, protože jsem se obával, že Bílý dům byl převzat podvodníkem „vědy smrti“ Dr. Faucim a dalšími tajnými agenty Big Pharma. (Foto: Naturalnews)

Loading...

Dnes vám mohu s jistotou říci, že moje obavy byly neopodstatněné. Prezident Trump se nepodvolil společnosti Big Pharma a vakcinovému průmyslu, ale vlastně tlačil Fauciho na scénu, aby přiměl veřejnost k jeho pečlivému prozkoumání. To nyní odhalilo Fauciho podvod ohledně toho, kým skutečně je.

Zároveň Trump podnikl další kroky, jež jsou odvážné a přesvědčivé:

Veřejně zmínil, že užívá hydroxychlorochin a zinek. Jako první a jediný veřejný činitel se tak odvážil zmínit nutriční doplněk jako preventivní opatření proti koronaviru.

Zastavil financování komunistického provozu WHO i veškeré její financování budoucí, dokud tato zkorumpovaná organizace nepodstoupí radikální reformy.

Potvrdil, že vakcína proti koronaviru NEBUDE povinná, ale pouze pro „ty, kteří ji chtějí.“

Prohlásil, že vakcína nemusí být k dispozici nikdy a že Amerika bude znovu otevřena „s vakcínou či bez vakcíny“, čímž naznačil, že opětovné otevření nezávisí na vakcíně.

Požadoval, aby kostely jakožto „kritická“ infrastruktura mohly být znovu otevřeny po celé Americe. V mnoha státech bylo povoleno otevírat prodejny Walmart, interrupční centra a bary, zatímco kostely měly zůstat zavřeny.

Nakonec, před pár dny, prohlásil, že i když dojde k druhé vlně infekcí, Ameriku podruhé pod karanténu neuvrhne. Místo toho to vypadá, že bude naznačovat další strategie, které mohou zabránit infekcím, hospitalizacím a úmrtím (možná zinek? Vitamin D? Používání roušek na sdílených místech?).

Stručně řečeno, ačkoli moje obavy byly založeny na pozorovaných jednáních týkajících se Trumpa, jeho „očkovacího pověřence“ a vlivu Dr. Fauciho v Bílém domě, nyní jsem se ze spolehlivých zdrojů dozvěděl, že Trump si je plně vědom rizik vakcín, nebezpečí farmaceutických kartelů společnosti Big Pharma a potřeby respektovat svobodu zdraví v celé Americe.

Jedná se o ohromnou úlevu, protože Trump je naše poslední naděje na boj proti vakcíně Deep state a proti vládnoucí ďábelské „vědě smrti.“ Bohužel, je obklopen zlem a korupcí ve Washingtonu D.C., a udělal několik chyb, zejména při výběru špatných lidí, kteří se ukázali jako zrádci (např. Jeff Sessions). Ale z toho, co jsem se dozvěděl, Trump stále bojuje za lidstvo a nepřešel na temnou stranu, jak se mnozí z nás obávali.

Zdroj: 1

Loading...
loading...

Loading...

Webový portál Lajkit.cz ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.