Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Lajkit.cz

Němečtí lékaři se bouří. Korona-epidemie je velký podvod. Ten vir tu byl vždy, statistiky mrtvých jsou vymyšlené. Kdo za tím je?

By  čen 30, 2020

Přední němečtí lékaři a odborníci z oboru mikrobiologie se bouří proti současné hysterie s virovým onemocněním COVID -19. (Foto: Defense.gov)

Loading...

Podle bývalého odborníka na hygienu Wolfganga Wodarga jsou počty nemocných plně srovnatelné s předchozími roky, kdy jako každý rok probíhaly sezonní virové epidemie. Což dokázal i na statistikách. Dále poukázal na skutečnost, že tento typ koronaviru byl v naší populaci přítomen již dříve. Za to se mu dostalo urážení oficiálních medií a globalistická Transparency international ho vyloučila ze svých řad.

Další německý profesor Sucharit Bhakdi (narodil se v rodině thajských diplomatů, ale vystudoval a později celý život pracoval v Německu) zase ukázal, že čísla nemocných a zemřelých odpovídají normálnímu průběhu každoročních infekcí během února a března v Německu. V Německu totiž každý den zemře 2500 osob z rozličných důvodů a současná čísla nijak nevybočují z dlouhodobých trendů!

Další protesty pocházejí z řad odvážných patologů jako třeba B. Schiffmann. Ti protestují proti automatickému zařazování všech zemřelých mezi oběti koronaviru. Neboť u nich nebyla provedena skutečná pitva ani další zkoumání. Přitom je vysoce pravděpodobné, že pacienti zemřeli na zcela jinou chorobu, často spojenou s chronickým onemocněním!

Němečtí lékaři se proto oprávněně ptají, kdo za touhle celou šaškárnou stojí? Jsou to velké farmaceutické firmy jako tomu prý bylo u ptačí chřipky před zhruba 10 lety?

Zdá se, že se skutečně jedná o globalistické divadlo s cílem zničit dnešní svět a uvrhnout lidstvo do bídy a totality jakou ještě nezažilo. Možná je na čase začít veřejně mluvit o tom, kdo jsou ty “finanční globální elity”, které za tím vším zřejmě stojí.

Zdroj: 1

Loading...
loading...

Loading...

Webový portál Lajkit.cz ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.