Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Lajkit.cz

Roger Stone: Bill Gates, Microsoft navrhnul podvodný volební software, který používá Dominion

By  lis 27, 2020

Roger Stone, dlouholetý politický veterán, který byl identifikován jako jeden z předků hnutí Stop the Steal pro volební integritu ve Spojených státech, zveřejnil video, ve kterém vysvětluje, že má důkazy, že Microsoft, na pokyn Billa Gatese, navrhl software na počítání hlasů, který k páchání volebních podvodů používá Dominion Voting Systems a konkurenční společnosti. (Foto: Youtube)

Loading...

Stone vysvětlil, že Microsoft na Gatesův pokyn „navrhl software zvaný Election Guard “, který „používá Dominion, stejně jako volební služby, Hurt Intercivic, Clean Ballot, volební systémy a hardware, BPro a SmartMatic“.

„Jinými slovy, 100% hlasovacích zařízení a hlasovacích systémů v této zemi používá stejný software, který používá Dominion k výměně hlasů,“ řekl Stone.

Dominion Voting Systems byli opakovaně obviněni z používání softwaru pro počítání hlasů, který může měnit hlasy, pokud si to administrátor přeje. Právnička Trumpovy kampaně Sidney Powellová tato tvrzení minulý čtvrtek veřejně prohlásila.

Od té doby, co Powellová obvinila Dominion, že nahradil vůli amerického lidu a ukradl volby, přes 100 zaměstnanců Dominion Voting Systems očistilo své účty na LinkedIn a společnost nedodržela slib, že se v pátek sejde s pensylvánskými zákonodárci.

„Popírání mainstreamovými médií, že existují jakékoliv důkazy, je směšné. Důkazy jsou zdrcující a přesvědčivé. Zda Sidney Powellová, dobrá právnička, která nevznáší obvinění, jež nemůže podložit u soudu, dokáže případ předložit bez spolupráce Ústřední zpravodajské služby a FBI, aby vyšla s pravdou ven, se teprve uvidí.“

Bill Gates zůstal v centru několika skandálů s COVID-19, neboť miliardář pravděpodobně těží z masové vakcinační kampaně, která bude brzy probíhat ve velké části civilizovaného světa.

Gates byl také nedávno spojen s nechvalně proslulým hnutím „U-Haulem Antifa“, které bylo viděno, jak dodává štíty a další zásoby výtržníkům v Louisville v Kentucky.

Zdroj:

loading...

Loading...

Webový portál Lajkit.cz ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.