Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Lajkit.cz

Generál Flynn: Stále probíhá puč proti prezidentovi, pokud se nám tato akce nepodaří, bude to konec země...

By  pro 07, 2020

Flynn vidí světlo na konci tunelu: (Foto: Wikimedia)

Loading...

„již došlo k podprahové změně dynamiky pro prezidenta“ … Trump bude v lednu příštího roku slavnostně inaugurován. „Pokud se nám to nepodaří, bude to znamenat konec této země,“ řekl Flynn.

Flynn, který působil již během Obamovy vlády jako ředitel Defense Intelligence Agency (Obranné zpravodajské služby) a poté jako první trumpův poradce pro národní bezpečnost, varoval 28. listopadu Američany, že došlo k „útoku“ na jejich způsob života, který probíhá už od začátku trumpova prezidentování a stále pokračuje.

„Zvýšili jste sázky,“ řekl Flynn směrem k „WVW-TV“ , čímž narážel na určité lidi z demokratického tábora. Jedná se zde o demokraty pouze podle názvu, protože ve skutečnosti se již dávno posunuli „velmi doleva.“

„Když v roce 2016 prohráli, domnívám se, že bylo rozhodnuto: „Nedopustíme, aby se něco takového ještě někdy opakovalo, “řekl Flynn o vedení Demokratické strany.

Poté poukázal na zvýšené politické rozdělení během trumpova celého čtyřletého volebního období, během nichž se mainstreamová média vedle „Demokratické socialistické strany Ameriky“ snažila odstranit trumpa z funkce.

„Myslím tím, že to, co jsme zažili za poslední čtyři roky – a zcela určitě na konci roku 2016 a začátkem roku 2017 – byl velmi silný pokus o sesazení řádně zvoleného prezidenta,“ řekl Flynn.

Řekl, že jako nepolitik z New Yorku čelil trump na začátku svého funkčního období bezprecedentnímu náporu politického, technologického a finančního tlaku, který by ho měl přinutit odstoupit z politiky.

Doufali, že trump možná řekne: „Nic z toho nepotřebuji, mám na práci lepší věci. Odcházím, “říká Flynn. „Díky bohu, že to neudělal.“

Ale když Trump zůstal ve funkci, pokračoval Flynn, byla mu politická garnitura a média stále „všemi možnými způsoby“ v patách, což je veřejně patrné v „psychologických operacích“, jako je ruská aféra a snahy obžaloby demokratů v Bílém domě, naposledy dokonce při instrumentaci koronové pandemie pro své vlastní mocensko-politické zájmy.

Nyní, řekl Flynn, protože Demokratická strana nedosáhla výsledku hlasování, který potřebovala k zajištění místa bývalého viceprezidenta Joea Bidena v Bílém domě, vidí Amerika „krádež prostřednictvím poštovních hlasovacích lístků a softwaru smartmatic a systému Dominion “.

„Jedná se o stále probíhající státní převrat,“ řekl.

Řekl také, že ideologický bratranec amerických krajně levicových politických skupin, Čínská komunistická strana, má zájem na podpoře takového převratu.

Podle jeho názoru, došlo za poslední dvě desetiletí k posunu v tom, jak rychle se komunistické Číně bude dařit uskutečnit své plány, aby se stala jedinou globální supervelmocí na planetě.

„Myslím si, že když v minulých volbách v roce 2016 nezískali kandidáta, kterého potřebovali, a místo toho viděli Ameriku ubírající se úplně jiným směrem, nechtěli to v roce 2020 znovu dopustit“, řekl. Dále uvedl, že softwarové systémy ve vlastnictví zahraničí používané ve volbách jsou zodpovědné za to, že země zůstala náchylná k ovlivňování ze zahraničí.

Flynn si je jistý tím, že Americký národ to už dále nedovolí. „Prezident donald trump představuje Prezidenta Spojených států amerických, představuje naši vlajku, naši ústavu, naši zemi. Všechno, čeho jsme právě nyní svědky, je víc než jen urážka Prezidenta trumpa. Je to urážka amerického lidu.“

Vidí však světlo na konci tunelu: „Již došlo k podprahové změně dynamiky pro prezidenta a věřím, že na konci dne zjistíme, že zvítězil masivním sesuvem půdy a že bude v lednu příštího roku slavnostně inaugurován“, uvedl Flynn a přitom se odvolal na početné právní spory, které v současné době čekají na vyřízení soudů ve sporných státech nebo u Nejvyššího soudu.

„Pokud se nám to nepodaří, bude s touto zemí konec,“ řekl Flynn.

Trump jmenoval Flynna v roce 2016 svým poradcem pro národní bezpečnost. V roce 2017 byl Flynn trestně stíhán za údajné lhaní FBI. Flynnova advokátka Sidney Powell později zjistila, že ho FBI falešně obvinila. Je přesvědčená, že Flynn je obětí politicky motivované odvety Obamovy administrativy.

8. května 2020 obžaloba stáhla všechna obvinění proti Flynnovi, ale odpovědný federální soudce Sullivan nařídil, aby byl případ odložen k dalšímu rozhodnutí.

25. listopadu trump Flynna zcela omilostnil.

Zdroj:

loading...

Loading...

Webový portál Lajkit.cz ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.