Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Lajkit.cz

Trump plánuje „velké finále“ v den Bidenovy inaugurace

By  pro 11, 2020

Americký prezident Donald Trump může letět z Bílého domu vrtulníkem v den inaugurace demokrata Joe Bidena, uvádí Axios s odvoláním na své zdroje. (Foto: Wikimedia)

Loading...

Podle publikace poté Trump nastoupí do letadla Air Force One a zúčastní se politické masové demonstrace na Floridě, kde bude mluvit se svými příznivci. Autor materiálu nazývá prezidentův plán „velkým finále, jako ve filmu“.

Publikace poznamenala, že na Floridě může Trump oznámit svůj záměr znovu kandidovat na prezidenta v roce 2024. Portál věří, že opuštění trávníku Bílého domu umožní Trumpovi vyhnout se „protestům“, „výměně poklon“ s nastupujícím prezidentem Bidenem a také pobývat v Bílém domě, zatímco jeho oponent bude přísahat.

Trumpův štáb odmítl tuto záležitost komentovat. „Až bude mít prezident Trump prohlášení o svých plánech na 20. ledna, dá vám vědět,“ řekl mluvčí Bílého domu Judd Deere.

Prezidentské volby se konaly ve Spojených státech 3. listopadu. Podle předběžných údajů je vyhrál demokratický kandidát, bývalý viceprezident Joe Biden. Trump dosud nepřiznal porážku a usiluje o přezkoumání výsledků hlasování u soudu.

Zdroj: 1

Loading...
loading...

Loading...

celebrity news

Lajkit.cz

 
 

Webový portál Lajkit.cz ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.