Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Lajkit.cz

Kongresmani v Pensylvánii odhalili 170 tisíc falešných hlasů

By  led 01, 2021

Vyšetřováním volebních podvodů se v USA kromě soudů zabývají i státní kongresy, které mají podle místních ústav kontrolní pravomoci. (Foto: Security Debrief)

Loading...

Vyšetřovací výbor má podle amerického práva stejné pravomoci jako policejní orgány. V Pensylvánii si místní zákonodárci vyžádali údaje ze státního registru voličů SURE a ze systému evidence odevzdaných hlasů. Po prověření údajů z těchto registrů podle sítě lokálních novin The Epoch Times odhalili, že oficiální volební výsledek byl zfalšován o více než 170 tisíc hlasů. Podle výsledků voleb, který oznámil úřad guvernéra, měl v tomto státě „demokratický“ kandidát Joe Biden porazit úřadujícího prezidenta USA Donalda Trumpa o 80.555 hlasů.

Podle zprávy zveřejněné pensylvánskými zákonodárci činí “nesrovnalosti“ více než dvojnásobek rozdílu mezi oběma hlavními kandidáty. Kongresmani kontrolou databází, které byly použity při volbách zjistili, že do oficiálního součtu bylo započítáno 6.962.607 hlasovacích lístků. Podle záznamů státního registru voličů se však voleb zúčastnilo pouze 6.760.230 voličů. Z výsledku vyšetřování státního kongresu tedy vyplývá, že do oficiálního volebního výsledku bylo započteno více než 170.830 hlasů, které voliči nikdy neodevzdali.

Podle zprávy zveřejněné včera kongresmany je toto číslo očištěno o 31.547 hlasovacích lístků, které byly vyplněny špatně a byly započítány pouze částečně. Souběžně s volbou prezidenta USA se uskutečnily i volby do federálního Kongresu USA. U části odevzdaných hlasů byly řádně vyplněny buď jen kolonky pro volbu prezidenta nebo pro volbu federálních kongresmanů.

Podle bývalé generální prokurátorky Sidney Powellové, která při soudních sporech proti falšování voleb zastupuje jako advokátka kampaň Donalda Trumpa, tyto falešné hlasy vznikly vícenásobným započítáním hlasů odevzdaných pro Joe Bidena. Tým právníků úřadujícího prezidenta o tom předložil soudům řadu důkazů, včetně videozáznamů dokládajících, jak byly již jednou sečtené hlasy znovu vkládány do sčítacích strojů Dominion. Na jednom ze záznamů, které soudu předal pod přísahou svědek, je doloženo, jak bylo několik dodávek plných krabic s volebními hlasy převáženo po prvním sečtení sčítacími stoji do jiné volební místnosti k opakovanému načtení do systému.

Na volebním podvodu se podle Sidney Powelllové měli podílet i zaměstnanci firmy Dominion, kteří podle několika místopřísežných prohlášení očitých svědků přímo ve volebních místnostech během voleb přenastavovali sčítací stroje, aby umožnili obejít systém grafického kódu, jímž je vybaven každý volební lístek jako pojistkou proti opakovanému načtení do systému evidence odevzdaných hlasů.

Ve zprávě o vyšetřování volebních podvodů, kterou včera zveřejnili členové Kongresu státu Pensylvánie, jsou výsledky, které certifikoval guvernér Tom Wolf (obrázek 2) z „demokratické“ strany, naprosto mylné. K hlasům 20 volitelů za „demokratickou“ stranu, kteří ze shromáždění volitelů odeslali 14. 12. 2020 pro závěrečný součet hlasy pro Joea Bidena, by se podle nich nemělo přihlížet.

A to je jen jeden z řady diskutovaných podvodů, k nimž v USA došlo kvůli digitalizaci voleb v USA. Síť sdružující místní noviny v USA The Epoch Times přináší každý den několik nových informací o dalších detailech rozsáhlého zločinného společní ke zfalšování prezidentské volby, které nově vyplouvají na povrch. Na prosincovém plenárním zasedání Evropského parlamentu, které probíhalo v době, kdy již byla známa řada okolností o volebních podvodech v USA, jsme jednali o iniciativní zprávě předložené zpravodajem za frakci Zelených, který navrhl, aby byl pro celou EU vydán společný volební kodex, jež by nahradil národní volební zákony.

V rámci unijního volebního kodexu by měla podle něj být i v EU zavedena digitalizace voleb. Hlasoval jsem proti tomuto návrhu, stejně jako většina europoslanců z frakce Identita a demokracie (ID), v níž působí i europoslanci zvolení v ČR za SPD: Členy frakce Zelených jsou i europoslanci zvolení v ČR za Pirátskou stranu. Její národní poslanci se v prosinci v české Sněmovně během probíhajícího skandálu s volebními podvody v USA dožadovali projednání jejich digitalizační novely volebního zákona.

Ivan David

Loading...
loading...

Loading...

celebrity news

Lajkit.cz

 
 

Webový portál Lajkit.cz ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.