Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Lajkit.cz

Epstein je naživu, mám spolehlivé důkazy, uvedl známý americký právník

By  led 05, 2021

Ohledně Epsteina – má od 3 spolehlivých zdrojů data, že je naživu, i kde se nachází, ale nechce to probírat, protože neví, co bylo ohledně toho učiněno. (Foto: Youtube)

Loading...

Má dost dokumentace, včetně letů, transakcí na jeho účtech, které jsou používány.

„Chtějí, abyste si mysleli, že mrtvý, ať sebevraždou nebo vraždou. Jestli chtějí, abyste věřili, že je mrtvý, znamená to, že je naživu.

Epsteina nechtějí mrtvého. Lidi, které má schopnost vydírat a ovládat, ho nechtějí zabít. Proč ne? Protože neví, jakou má „pojistku“. Neví, co to spustí, pokud ho zabijí, co se týče jeho odhalení videonahrávek a věcí, které má na všechny tyhle lidi. Takže ho raději budou držet naživu, někde spokojeného, kde bude žít dobrý život a nebude mít důvod vyzradit pravdu na všechny tyhle lidi. A mluvíme o některých z nejmocnějších lidí na světě. Myslím, že Jeffrey Epstein je má na videonahrávkách, mnoho z toho má co do činění s pedofilií, a tak ho nezabijí, aby to neaktivovalo jeho pojistku…

Ohledně důkazú: Nemůžu si vzpomenout, jaké má číslo na ocase letadla, ale vystopoval jsem to letadlo, zjistil jsem, kdy shořelo. Bylo to poté, co údajně zemřel. Zkoušel jsem vystopovat, kam jeho letadlo letělo, jestli na Antarktidu nebo na Newfoundland. Díval jsem se na tvrdá fakta.“

„Pokud mě někdo zažaluje, otevře to dveře úplnému odhalení.“

Zdroj: 1

Loading...
loading...

Loading...

celebrity news

Lajkit.cz

 
 

Webový portál Lajkit.cz ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.