Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Lajkit.cz

Proč Bill Gates vykupuje zemědělskou půdu napříč Amerikou?

By  led 30, 2021

Čtvrtý nejbohatší člověk na světě a největší finančník Světové zdravotnické organizace Bill Gates se mlčky stal největším vlastníkem zemědělské půdy ve Spojených státech. (Foto: Youtube)

Loading...

Tento muž však nemá nic společného se sedlákem. Nedokázal zvednout ani balík sena.

Nicméně Gates nyní vlastní desítky tisíc akrů zemědělské půdy napříč osmnácti státy.

Vlastní nejvíce zemědělské půdy v Louisianě – ohromující portfolio o rozloze 69 071 akrů. Jako by to nestačilo, vlastní dalších 47 927 akrů v Arkansasu a 20 588 akrů v Nebrasce a má podíl na 25 750 akrech půdy na západní straně Phoenixu v Arizoně.

Tak proč Bill Gates skupuje zemědělskou půdu po celé Americe?

Bill Gates a zemědělské experimenty OSN

Investiční nástroj Billa Gate, Cascade Investments, si dal záležet, aby skryl své rozsáhlé nákupy zemědělské půdy, a při každém monstrózním obchodu se snažil zakrýt stopy.

Jedním z obchodů byla akvizice za 171 milionů dolarů, kterou ukryla společnost LLC se dvěma zaměstnanci v kovové budově na polní cestě u Bayou Teche.

Bill Gates se pyšní filantropií, tak proč by řídil svůj osobní investiční nástroj, aby investoval do zemědělské půdy po celé zemi a držel to v tajnosti?

V roce 2008 jeho osobní nadace investovala 306 milionů dolarů do řízení zemědělských operací drobných farmářů v subsaharské Africe a jižní Asii.

Nadace Billa a Melindy Gatesových použila peníze z grantu na podporu vysoce výnosného, „udržitelného“ zemědělství.

O deset let později Bill spustil Gates Ag One, aby tyto snahy podpořil. Společnost Cascade Investments koordinuje činnost s dceřinou společností Cottonwood Ag Management, která je součástí sítě Leading Harvest, neziskovky, která podporuje udržitelné zemědělství.

Leading Harvest nyní představuje 2 miliony akrů ve 22 státech a další 2 miliony akrů v dalších sedmi zemích. Za touto transformací zemědělství stojí pracovní skupina pro udržitelné zemědělství a Bill Gates je jedním z hlavních investorů.

Tato třináctičlenná skupina zahrnuje zahraniční investory, kteří chtějí změnit produkci potravin a plodin v USA, včetně: Ceres Partners, Hancock Natural Resources Group, The Rohaytn Group a UBS Farmland Investors.

Připravuje se Gates kontrolovat americké zemědělce a diktovat směr amerického zemědělství v souladu s Organizací spojených národů? Chystá se spustit experimentální GMO na statisících akrů zemědělské půdy v USA a bude diktovat, jaký druh semen a živočišných plemen budou zemědělci používat?

Není jasné, zda je jeho zemědělská půda využívána k ochranářským účelům, nebo zda má v úmyslu přizvat do zemědělského prostoru USA cizí vliv a experimentální technologie genetické modifikace.

Ve Skotsku se Bill Gates spojil s Velkou Británií, aby vyvinuli „super plodiny“ a chovali vysoce výnosné krávy.

Oba subjekty investovaly 174 milionů dolarů do experimentálních chovných programů, jejichž cílem je, aby krávy produkovaly více mléka, kuřata snášela více vajec a geneticky modifikované plodiny lépe odolávaly chorobám.

Pokusy mají „pomoci“ 100 milionům afrických zemědělců, aby mohli vyprodukovat vyšší výnosy ze svých drobných zemědělských operací.

Souvisí tyto mezinárodní zábory půdy a pokusy globalistů se snahou FDA odstavit producenty syrového mléka a s válkou Úřadu pro správu půdy proti nezávislým rančerům?

Dalším důvodem, proč Bill Gates skupuje půdu, jsou investice do nadcházejících inteligentních měst. Pozemky, které vlastní západně od Phoenixu, se mění v novou metropoli jménem Belmont. Po dokončení se bude pyšnit 80 tisíci domy, 3 800 akry průmyslových, kancelářských a maloobchodních ploch, 3 400 akry volného prostoru a 470 akry pro veřejné školy.

Rozloha je strategicky umístěna u dálnice 10 a bude přístupná i na dálnici 11. Předpokládá se, že na 40 čtverečních mílích bude bydlet 200 000 a více obyvatel, kteří budou nepochybně vystaveni nepřetržitému sledování a sběru osobních dat ve všem, co v hyperpropojeném inteligentním městě dělají.

Sardonický vliv Billa Gate je součástí většího vlivu, který se snaží využít Američany a jejich zdroje k mezinárodní kontrole a vykořisťování. Zdroj: 1

Loading...
loading...

Loading...

Webový portál Lajkit.cz ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.