Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Lajkit.cz

Proč bylo v uplynulých dvou letech zabito 74 špičkových lékařů a inženýrů?

By  úno 21, 2016

Vědec NASA Alberto Behar zemřel v lednu 2015 při pádu svého malého letadla přímo do ulic Los Angeles. Tím počet úmrtí významných vědců za poslední dva roky dosáhl 74. Alberto Behar pracoval na výzkumu důkazů, že kdysi byla na Marsu voda, podílel se na dvou misích na Mars.

Byl také expertem na robotiku, zkoumal funkci robotů v obtížných podmínkách (např. Pod vodou nebo uvnitř vulkánů). Jeho smrt je poslední v řadě 74 podezřelých úmrtí významných lékařských odborníků a vědců NASA, z nichž většina byla oficiálně označena jako sebevražda nebo nehoda.

Behar byl zkušený pilot, letecký instruktor pro letadla i helikoptéry, počasí bylo zcela klidné, avšak z nějakého důvodu jeho letadlo prostě začalo ztrácet výšku. Jeho přítel pilot řekl tisku, že nevidí důvod, proč by se něco takového mělo stát. Behar byl velmi zkušený, kompetentní a svědomitý.

Neobvykle vysoký počet úmrtí významných vědců v posledních letech vede lidi k otázce, zda jejich smrt je podezřelá či ne.

Glenn Thomas byl mluvčím WHO (Světová zdravotnická organizace), expertem na Ebolu http://www.neonnettle.com/tags/ebola a AIDS. Byl s dalšími asi 100 badateli na palubě letu MH17 http://www.neonnettle.com/tags/mh17 , který byl sestřelen http://www.bbc.com/news/uk-england-lancashire-28363989.

Na palubě MH17 byl i Holanďan Joep Lange, vedoucí výzkumu AIDS a bývalý prezident Mezinárodní společnosti pro AIDS. Byli na cestě na mezinárodní konferenci o AIDS. Jednou ranou tak byla zabita velká část expertů na AIDS, dříve než se mohli zúčastnit globální konference. http://www.neonnettle.com/news/1023-mh17-crash-cause-classified-by-nations-says-leaked-doc

Melissa Ketunuti, 35 let, byla pediatričkou specializující se na rakovinu; pracovala rovněž ve společnosti pro AIDS v Botswaně. Byla spoutána a upálena ve sklepě svého domu ve Filadelfii. http://www.dailymail.co.uk/news/article-2266433/Melissa-Ketunuti-murderPhiladelphia-pediatrician-hog-tied-strangled-set-basement.html#ixzz2Ijyy1Y00

Dr. Anne Szarewski, 53 let, byla expertkou na rakovinu děložního čípku; byla u zrodu vakcíny proti tomuto druhu rakoviny. Byla nalezena mrtva ve svém londýnském domě v prosinci 2013. Jejímu manželu trvalo několik hodin, než provrtal hlavní domovní dveře, které zamkla zevnitř, a zjistil, že je mrtvá. Dodnes nikdo neví, co ji zabilo http://www.dailymail.co.uk/news/article-2520360/Scientist-Anne-Szarewskipioneered-cervical-cancer-vaccine-dead-husband-home.html . Její smrt byla vyšetřována, ale nedospělo se k žádným závěrům.

Možná nejkontroverznější za poslední dva roky byla smrt Shane Trumana Todda, 31 let. http://www.cbsnews.com/news/48-hours-did-a-son-die-protecting-americansecrets-a-familys-quest-for-the-truth/ V červnu 2012 byl nalezen mrtev. Byl elektroinženýrem, který pracoval na přísné tajném projektu zařízení „jediném svého druhu“ pro Číňany, zřejmě šlo o obrannou zbraň. Shane řekl své rodině, že není rád tomu, co dělá, a že se bojí o svůj život. Byl údajně žádán, aby zpochybnil americkou bezpečnost. Opustil práci, měl opustit Čínu a letět domů, ale týden před letem, v poslední den práce na tomto neznámém stroji, zemřel. Bylo tu podezření z nečisté hry, a jeho rodina zahájila kampaň na zjištění pravdy, čínské úřady slíbily, že se pokusí vyšetřit zda šlo o vraždu či sebevraždu, ale odpověď zůstává stále nezjištěna.

To je jen malá část ze 74 vědců, kteří zemřeli za podezřelých okolností. O ostatních si můžete přečíst (anglicky) zde: http://www.stevequayle.com/index.php?s=146 Všichni tito lidé byli buď špičkovými lékařskými experty, nebo špičkovými inženýry. Určitě by vás zajímalo, co vedlo k jejich smrti. Nebo to byla prostě náhoda?

V dnešní době, kdy různá spiknutí jsou naprosto běžná, je stále obtížnější rozlišit mezi tím, co je spiknutí a co je prostě nešťastná událost. Ale je velice podezřelé, že tak mnoho takových lidí zemřelo podezřelou smrtí. Byli to lidé, kteří měli přístup k citlivým informacím, o jejichž odhalení vláda zřejmě nestála.

Zdroj: orgo-net.blogspot.cz

Loading...

Webový portál Lajkit.cz ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.