Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Lajkit.cz

Ví snad něco, co ostatní ne? Praha plánuje tři masové hroby. Pro případ velké katastrofy

By  bře 15, 2019

Správa pražských hřbitovů pracovala v roce 2016 na novém plánu konkrétní činnosti, který je součástí krizového plánování města Prahy, aby byla připravená na řešení mimořádných událostí s vysokým počtem obětí.

Loading...

V rámci něj řeší také možnost vzniku masových hrobů, k čemuž by došlo v případě velké katastrofy s tisíci obětmi. Praha má podle ředitele Správy k dispozici volné kapacity pohřebišť, kde by bylo možné udělat tři masové hroby

Celkem tři masové hroby by vznikly na Ďáblickém hřbitově, na Bohdalci nad Vršovickým hřbitovem a jedna u Hloubětínského hřbitova, uvedl pro MF DNES ředitel Správy pražských hřbitovů Martin Červený, podle nějž by na těchto místech bylo možné během několika hodin strojově vykopat velké jámy či šachty.

Magistrát hlavního města Prahy na přípravě krizového plánu pouze participuje, vzájemně spolupracuje s Hasičským sborem hlavního města Prahy, který dále spolupracuje například právě se Správou pražských hřbitovů. (Přísně tajný projekt českých miliardářů. Z čeho mají strach?)

Zdroj: 1

Loading...

Zdroj: 1

loading...

Loading...

Webový portál Lajkit.cz ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.