Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Lajkit.cz

Evropská unie je horší než Sovětský svaz. Nevěříte? Tady to máte černé na bílém

By  čec 03, 2016

Před pár dny jsem měl živelnou debatu na facebook.com v souvislosti s EU a paralelou k Sovětskému svazu. Byl jsme poučen, že EU je demokratická a srovnávat ji se Sovětským svazem je demagogie.

Osobně si nemyslím, že EU je jako Sovětský svaz naopak je v jistém smyslu ještě horší.

Sovětský svaz byl režim brutálního násilí, který stál a padal se strachem obyvatel z represe za jakýkoliv projev odporu. EU je režim tvářící se jako demokracie a nezastrašující přímým násilím, ale skrze postupnou kriminalizaci nepohodlných názorů a označováním každého kdo je proti myšlence říše EU jako ruského agenta, člověka podléhajícího ruské propagandě apod.

Naždraný a pudově ukojený lid

Vládcové EU v Bruselu nestaví svou moc a nadvládu na brutálním násilí, jako Sověti, ale na tyranií zákona a buzerace X zákonů a předpisů. Asi vědí, že když nebudou plošně terorizovat obyvatelstvo, ale zaměří se pouze na buzeraci a kriminalizováni těch, kdož by mohli být hybateli odporu proti jejich režimu, tak většina lidí bude spokojena se svým smradečkem a aspoň trochu spokojeným životem a nebudou se starat o to, co dělají ti na hoře. Když bude mít obyvatelstvo co jíst, kde ukájet své pudy a nebude násilím přímo zasaženo, tak bude platit heslo římských tyranů „chléb a hry“ k udrženi moci jest třeba. A tak ten kdo dnes je proti zkázonosné politice EU je označen za Putinova agenta, někteří politici již volají po kriminalizováni takto označených lidí, nebo je označen za toho kdo má nenávist k islámu či odlišným kulturám, které EU programově podporuje v přesídlení do EU a hrozí mu buď ekonomická likvidace skrze udělení velkých pokut nebo rovnou kriminál. Vládcové EU vědí, že nažraný a pudově ukojený lid do revoluce nepůjde. Ano, tam kde Sověti udělali chybu, tam se budovatelé světlých zítřků EU poučili. Ono vlastně Sověti i budovatelé EU mají podobné základy, marxismus, jen prostě se rozdělili na dva směry s různým aplikováním marxistických vizí.

Na uprchlickou krizi kašleme

Pokud si někdo myslí, že EU je demokratická instituce, pak by se měl zamyslet nad tím, jestli je normální, že europarlament voleny lidmi odhlasoval, že Turecko nesplňuje podmínky pro zahájení přístupových rozhovoru, ale eurokomise to ignoruje a chystá zahájení takových to rozhovoru. Což je i proti pravidlům EU. Ale čemu se divit, když jeden eurokomisař řekl, že vedení EU názor obyvatel a jejich volba nezajímá, že mají vlastní politiku??!

Novinky.cz napsaly o příkladu, kdy se vedení EU chlubí, že nemusí brát ohledy na voliče a obyvatele Evropy: Eurokomisař pověřený migrační krizí v EU šokoval rozhovorem pro server Politico, v němž prohlásil, že Brusel nedbá na politické dopady uprchlické vlny, protože tamní exekutiva nemusí procházet sítem voleb.

„Komise je tady na pět let a prosazuje svou vizi. Nejde nám o opětovné zvolení. Chtěl bych to vzkázat celé Evropě – přestaňte konečně uvažovat o dopadech migrace na politické scény jednotlivých zemí,“ uvedl eurokomisař Dimitris Avramopulos.

Zdroj: eportal.cz

Loading...

Webový portál Lajkit.cz ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.