Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Lajkit.cz

Chuck Norris vydal zásadní prohlášení. Všichni jsou překvapeni. Může ovlivnit prezidentské volby v USA?

By  srp 16, 2016

Republikánský prezidentský kandidát Donald Trump našel velmi mocného spojence. Přestože se od něj odvrací celá řada vlivných republikánů, důvěru mu vyjádřil muž, který je (alespoň podle známého vtipu) nejčastějším dárcem krve, ale ne té vlastní – Chuck Norris.

Chuck Norris, americký akční herec a mistr bojových umění, o kterém nejen v Česku koluje celá řada vtipů, v komentáři pro server nwd.com podpořil republikánského prezidentského kandidáta Trumpa a naopak kritizoval demokratku Hillary Clintonovou.

Pokud by se do Bílého domu dostala Clintonová, mělo by to podle něj „monumentální následky", protože by „jistě rozebrala nebo zničila to, co zbylo z naší republiky", napsal podle serveru The Washington Times Norris.

„Pokud se republikáni nesjednotí, pak zcela jistě v prezidentských volbách prohrají a v důsledku toho ztratí mnoho křesel v Kongresu a Senátu," napsal Norris. „Demokraté pak ovládnou Kongres a získají post prezidenta, na Bůh ví jak dlouho. A co je nejhorší ze všeho, na posty v americkém Nejvyšším soudu nominuje Clintonová vlastní kandidáty," upozorňuje Norris s tím, že by tak v příštích desetiletích bylo zničeno to, co z republiky zbylo.

Zároveň také vyzval občany, aby šli k volbám. „Není pochyb o tom, že každé 'ne' pro Trumpa, je hlas pro Clintonovou. A každý poslední člověk napříč Amerikou musí upřímně přemýšlet o tom, zda chce volit Hillary tím, že zůstane doma v den voleb. To je to, v co ona doufá," vysvětloval.

„Chtěl bych povzbudit každého republikána - liberálního nebo konzervativního - aby se spojili a sjednotili pro dobro naší země," napsal. „Vlastně bych chtěl vyzvat i nerozhodnuté osoby a reaganovské demokraty, aby se k nám připojí i pomohli a 'udělali Ameriku opět velikou'," burcuje Američany herec s tím, že Trump znamená pozitivní změny a že je „přínosem pro lidi, kteří to nejvíce potřebují". „On bude za nás postaví – za nás všechny," napsal.

Zdroj: ez.cz

Loading...

Webový portál Lajkit.cz ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.