Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Lajkit.cz

Média mlčí. Otec lékaře, který vynesl, že Hillary Clintonová trpí demencí záhadně zemřel

By  srp 26, 2016

Seznam tajemných úmrtí lidí kolem presidentské kandidátky Hillary Clintonové se opět rozrostl, jelikož o minulém víkendu náhle a záhadně zemřel otec lékaře, který léčí Hillary Clintonovou pro demenci. Tento lékař zřejmě stojí za únikem nejtajnějších lékařských záznamů o Hillary.

(Článek obsahující jména 67 záhadně zemřelých z okolí Clintonů během jejich "panování" anglicky zde: Clintonovi přidali během 6 týdnů dalších 6 mrtvých na svůj vražedný seznam, celkem již 67 mrtvých. (+ 68. = otec lékaře z dnešního článku. ZDE)

Ruská rozvědka SVR se začala zajímat o okolnosti této poslední záhadné smrti spjaté s Hillary Clintonovou 17. července, když známý/podezřelý "úderný tým" CIA odcestoval ze svého hlavního stanu v New Yorku do 70 km vzdálené vesnice Mount Kisco https://en.wikipedia.org/wiki/Mount_Kisco,_New_York ve státě New York.

Po příjezdu do Mount Kisco se tento „úderný tým“ CIA vloupal do malé počítačové bezpečnostní společnosti jménem Right Click Solutions http://www.rightclicksolutionsllc.com/ , sídlící na East Main Street 322, avšak byl překvapen/přistižen zaměstnancem, který se tam objevil v mimopracovní době; jakmile zjistil vloupání, okamžitě zavolal místní policii, takže týmu CIA se podařilo odnést pouze jeden laptop http://patch.com/new-york/chappaqua/dwi-domestic-disputes-laptop-stolen-mount-kisco-police-blotter 

SVR provedla „elektronické šetření“ této společnosti a jejích zákazníků, aby zjistila, proč měla CIA o tuto společnost zájem, a odhalila tuto zvláštnost: tato počítačová firma nainstalovala na osobní počítač muže jménem Vincent Fleck http://www.legacy.com/obituaries/lohud/obituary.aspx?page=lifestory&pid=181014171 bezpečnostní ovladač typu „Snowdenův ovladač mrtvého muže“ https://www.schneier.com/blog/archives/2013/07/snowdens_dead_m.html . (Poznámka: to znamená, že je v něm softwarový program, který automaticky rozšíří určitou informací, pokud se něco stane s majitelem počítače.)

SVR zjistila, že tento Vincent Fleck https://www.zocdoc.com/professional/daniel-fleck-dpt-pt-66893 je otcem dr. Daniela Flecka, který je osobním terapeutem Hillary Clintonové, a jehož praxe má sídlo v New Yorku. 

Ještě v průběhu šetření o tomto případu dostali analytikové SVR 7. srpna informaci, že Vincent Fleck zemřel za záhadných okolností, v blízkosti svého bydliště, při plavání v triatlonovém závodě. http://www.lohud.com/story/news/local/westchester/mount-kisco/2016/08/07/swimmer-dies-triathlon/88368486/ 

Do 24 hodin po jeho úmrtí unikly na veřejnost tajné lékařské záznamy o Hillary Clintonové, a to na twitterový účet pod značkou HillsMedRecords, https://twitter.com/HillsMedRecords. Tento účet byl téměř okamžitě zavřen; před zavřením však obsahoval toto sdělení svého zakladatele (viz http://allnewspipeline.com/Hillary_Clinton_Medical_Records_Released.php .): „Je mi velmi nepříjemné, že toto dělám, ale lidé to potřebují vědět. Dr. Bardacková nemluví pravdu o zdravotním stavu Hillary Clintonové, a já mám důkazy.“

Na účtu bylo zveřejněno několik lékařských dokumentů, z nichž nejzávažnější je diagnóza Hillary Clintonové, dle níž má komplexní parciální záchvaty https://www.celostnimedicina.cz/epilepsie-a-epilepticky-zachvat.htm a subkortikální vaskulární demenci http://zdravi.euro.cz/clanek/postgradualni-medicina/vaskularni-demence-443553 .

SVR zatím nezjistila, zda tento únik lékařských informací byl dílem Vincenta Flecka samotného, nebo jeho syna dr. Daniela Flecka, který použil počítač svého otce ve víře, že tak nebude odhalen. 

Zdraví Hillary Clintonové se zatím dle různých zpráv rychle zhoršuje http://macarthur.charismanews.com/opinion/59137-hillary-clinton-s-health-in-rapid-decline-will-she-even-make-it-to-election-day-at-this-rate , a její pomocníci musejí neustále hlídat, aby neupadla http://radaronline.com/exclusives/2016/08/hillary-clinton-health-troubles-aides-rush-to-candidates-side/ .

Vsuvka Orgonet: V blízkosti Hillary je neustále viděn osobní strážce černé pleti - zřejmě lékař "strážce záchvatů", který nosí něco, co vypadá jako injekční aplikátor diazepamu pro rychlou pomoc v případě záchvatu. https://www.metabunk.org/debunked-hillary-clintons-seizure-doctor-with-diazepam-auto-pen.t7821/

Hillary při záchvatu viz např. následující video:

Americká masová média však stále „kupodivu mlčí“ http://www.breitbart.com/big-government/2016/08/10/physician-strangely-silent-mainstream-media-fitness-hillary-clinton/ ohledně jejího závažného zdravotního stavu demence; otázkou je, zda by byla vůbec schopna vykonávat presidentský úřad, pokud by vyhrála volby.

Zdroj: 12

Loading...

Webový portál Lajkit.cz ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.