Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Lajkit.cz

Tady už jsou Evropané v menšině. A taky to podle toho vypadá. Arabské zákaznice si zde dělají, co chtějí

By  srp 28, 2019

V Rakouskem městě Zell am See to již vůbec nevypadá jako v Evropě. Tolik zahalených lidí nenaleznete snad ani na Arabském poloostrově. Zřejmě se tu cítí jako doma a podle toho se i chovají.

Dvě arabské zákaznice napadly pracovníky pobočky banky. Poté, co na místo přijela policie, napadla Arabka i policistu.

Oficiální vyjádření Policejní ředitelství v Salzburgu situaci zní následovně: „23. srpna 2016 v odpoledních hodinách byla přivolána policejní hlídka do pobočky banky v Zell am See kvůli výtržnictví a agresivním arabským rekreantům, kteří si přišli do banky směnit peníze. Pracovníci banky požádali klienty, aby se identifikovali. Přibližně 20-letá arabská dáma se chovala stále agresivněji a napadla personál nejprve slovně. Ten však na místo zavolal policii. Následně byla arabská žena vyvedena ven z pobočky. Ta se však bránila a udeřila jednoho z policistů do holeně, plivla mu do tváře a kousla ho do prstu. Následně přišla do banky matka mladé ženy, plivala na bankovního pokladníka, pokusila se mu dát facku a společně s dcerou házely kameny na pobočku banky. Při zásahu policistů se 48-letá žena chovala tak agresivně, že musela být zatčena."

Zdroj: 1

Loading...

Webový portál Lajkit.cz ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.