Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Lajkit.cz

Bývalý inženýr US Navy potvrzuje a ukazuje na mapě: Na Jižním pólu se nachází základna mimozemské civilizace

By  lis 11, 2016

Dne 2. ledna 2015 obdržela proslulá UFO-badatelka Linda Moulton Howe email od již penzionovaného palubního inženýra, ve kterém jí sdělil své neuvěřitelné zážitky za služby u námořnictva USA.

Tento muž, který se nechal nazývat jen Brian, byl do roku 1997 palubním inženýrem, který sloužil u US Navy od 1983 pro jednotku »Antarctic Development Squadron Six« (VXE-6). Její základna byla  »McMurdo Station«, která se nacházela 3,5 hod od základny Jižního pólu. Během svého tamějším umístění absolvoval více než 300 leteckých akcí přes skoro každý kout Antarktidy a Jižního pólu.

Na Jižním pólu se údajně nachází základna mimozemské civilizace

Jednoho slunečného dne v prosinci 1995 letěli Brian s jeho posádkou letadla C-130 na jedné misi právě přes Transantarktickým pohořím, když poblíž ledovce Beardmore, spatřili podivné lesklé disky, které se velmi rychle pohybovaly a rovněž tak náhle zastavovali. Létali sice stále dokola kolem vrcholku té hory, ale nikdy přes nad ledovec samotný. To nebylo ale jediné pozorování neznámého létajícího objektu v této oblasti, Brian a jeho přátelé tam pravidelně viděli mysteriózní létající disky. To bylo poněkud velmi zvláštní, jelikož v této oblasti létala pouze jeho jednotka a každý letecký pohyb musel být oficiálně ohlášen.

Další zvláštností bylo, že Brian a jeho jednotka měli přísně zakázáno létat nad určitou oblastí ve vzdálenosti mezi 6,5 a 15 km od stanice na Jižním pólu. Oficiální zdůvodnění pro tento zákaz bylo odebírání vzorků vzduchu v této oblasti, čemuž však nikdo z členů tamní posádky vážně nevěřil a považovali to za nesmyslné. Jednou však z donucení kvůli lékařsky potřebné evakuaci Australského tábora „Davis Camp“ museli přes tuto zakázanou zónu letět a když se ocitli s posádkou přímo nad údajnou měřící stanicí, jediné co spatřili, byl obrovský otvor v ledu, ve kterém mohli bez problémů i se svým strojem LC130 zmizet! Teprve nyní pochopil i ostatní členové posádky důvod proč nebylo povolené nad touto oblastí přelétat. Později se dozvěděl, že se tam pod ledem pravděpodobně nachází vstup do Výzkumného centra ve kterém probíhá spolupráce s mimozemskými návštěvníky.

Brian také vypráví, jak jednoho dne byl přerušen kontakt s jedním stranou položeným táborem v blízkosti země Marie Byrd. Po týdnu dostal spolu s posádkou příkaz tam zaletět a zjistit, proč se nehlásí a zda je u tamních lidí vše v pořádku. Když tam dorazil, zjistil, že je tábor prázdný a vysílačka funguje perfektně. O místě pobytu tam umístěných desítek vědců se ale nepodařilo najít sebemenší stopy.

Brian drží vlajku USA vedle kovové tyče se žlutou špicí, která značí geografický Jižní pól

O týden později se ale výzkumníci objevili náhle ve svém táboře zpět a požádali Brianovo představeného o vyzvednutí odsud. Brian s jeho posádkou splnili příkaz a přepravili tyto vědce letecky na Christchurch na Nový Zéland. Brian říká, že oněm vědcům mohl z obličejů číst pocit strachu a že nechtěli mluvit o tom, co se s nimi během oněch dvou týdnů dělo.

Brian a jeho posádka obdrželi během toho času vícekrát přísný příkaz nemluvit o tom, co tam viděli a slyšeli. Zajímavé je, že nikdy nebyli vyzváni k podpisu oficiálního závazku mlčenlivosti. Nyní, když je již v důchodu, rozhodl se tyto důležité informace zveřejnit a podat zprávu o existenci nehumanoidních bytostí, které jsou aktivní na naší planetě.

Zdroj: 12

Loading...

Webový portál Lajkit.cz ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.