Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Lajkit.cz

Jasná manipulace s veřejným míněním. Pokyny novinářům, jak mají informovat o migrantech!

By  pro 15, 2016

Rakouské tiskové oddělení vydalo novinářům instrukce, aby v reportážích o migrantech vynechávali informace, které by mohly "vyvolat vůči nim předsudky". Informaci přinesl portál Breitbart.

Tyto instrukce jsou zahrnuty v seznamu doporučení pro rakouské novináře, kteří píší o migrantech. Oddělení také novinářům poradilo, aby vynechávali jména, která znějí cize a aby zvážili přístup ke komentářům a diskusím ve svých článcích, aby tak nedošlo k tomu, že se diskuse "vymkne kontrole".

Novináři byli vyzváni promyslet si zvolení takových slov nebo výběr takových fotografií, které by nevyvolaly předsudky vůči migrantům, popřípadě zpracovat článek tak, aby se vyhnuli vyvolání "předsudků", aniž by byly vynechány důležité a pravdivé informace a aby čtenáři článku porozuměli.

Jaké předsudky? Ty už dnes nikdo nemá. Splnily se všechny do písmene. Novináři už nemusí ani nic psát, protože lidé vidí, co se kolem nich děje.

Média se neustále diví, že jim důvěřuje stále méně lidí. Proč? Tady mají jasnou odpověď.

Zdroj: eurasia24.cz

Loading...

Webový portál Lajkit.cz ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.