Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Lajkit.cz

Sardinie kolabuje pod stále rostoucím náporem imigrantů. Sexuální násilí, loupeže, útoky na místní občany...

By  pro 15, 2016

Sardinie kolabuje pod náporem imigrantů a bezpečnost občanů se vymyká z rukou. Cagliari: Nelegální imigranti z Alžíru, kteří přistáli v posledních dnech, přepadávají, kradou a osahávají dívky na ulici. Napětí a strach občanů roste.

Zatímco média byla zaneprázdněna zprávami o referendu, invaze nelegálních imigrantů byla v plném proudu. Tentokrát chci opět informovat o Sardinii.Sardínie kolabuje pod náporem imigrantů. Ke kvótám stanoveným ministerstvem vnitra se přidávají provizorní lodě, které připlouvají přímo z Alžírska a Tuniska. V ostrovních přijímacích zařízeních je umístěno více než 4500 migrantů, ale další přísun se nezastavuje. 2 září loď Dattilo přivezla do Cagliari 931 lidí, zrovna když ministerstvo vnitra přidělovalo autonomnímu regionu další kvótu 1262 uprchlíků.Opakované přistání alžířanů se vyšplhalo na vysoké číslo. U toho posledního se jedná o 172 osob co přistáli před pár dny na pobřeží Sulcis.

Migranti z Alžíru v Cagliari, sexuální násilí, přepadení a krádeže:

Třináct zatčení za méně než 48 hodin v Cagliari: protagonisté různých trestných činů jsou Alžířani. Jedná se o skutečně alarmující eskalaci přepadení, krádeží mobilních telefonů a osahávání žen na ulici, ale i loupeže a prodeje kradeného zboží s cílem získat peníze a opustit ostrov.

Dnes ráno na policejním ředitelství Alfredo Fabbrocini (vedoucí mobilní jednotky) nastínil bilanci situace ve městě Cagliari, která není vůbec „růžová“.

Zejména z posledních zpráv vyplývá, že byli dopadeni tři Alžířané po loupeži v obchodě počítačových předmětů, (A-Key na via Roma), kde kolem 5 hodiny ráno byly ukradeny PC, počítačové produkty a software; dále dva občané, opět Alžířané jsou zatčeni, protože osahávali zaměstnankyni baru, další dva byli zajištěni, protože neuposlechli dekret o předchozím vyhoštění, pak další se zase pokusil o krádež automobilu . Nedávno dva příslušníci vězeňské služby v civilu chytili v ulici La Playa kapsáře specializovaného na mobilní telefony.

Zde uvádím některá další vyjádření:

Pierpaolo Cassoni (mladí Forza Italia FI), kterému se stala osobně epizoda s mobilním telefonem a imigranty se svěřil: Město Cagliari se stává provincií severní Afriky nejhoršího rázu, co se týče sexuálního násilí, zločinců a extremistů vůbec.

Radní města Cagliari, Stefano Schirru (FI) řekl: Lidé mají strach se procházet po ulicích svého města. Nejzávažnější věc je, že neexistují žádné exemplární tresty: po zatčení a identifikování migranti vědí, že po několika hodinách budou mít v ruce virtuální vyhošťovací list, ale nikdo je do jejich vlastní země neodveze. A tak se budou i nadále cítit neohroženi a nic je neodradí od spáchání trestného činu, provedení loupeže a obtěžování občanů.

Regionální koordinátor Noi con Salvini, Daniele Caruso řekl: V Miláně je armáda a zablokovaná imigrace. Na Sardínii otevřené dveře, neustálé připlouvání lodí a to i ve vojenském polygonu a teror v ulicích. Toto je obraz lhostejnosti „Renziho (již téměř ex) vlády“ na našem ostrově.

Cagliari je hlavním městem Sardínie a je velmi navštěvované, mnoho lidí přijíždí do Cagliari trajektem či letecky. Osobně jsem zde v minulosti nikdy neměla pocit nebezpečí a procházela jsem se klidně při návštěvách Cagliari i v pozdních nočních hodinách. Když slyšíme název Sardínie … vybavíme si léto, nádherné pláže, místy ještě nedotčenou přírodu a gastronomii. Bude to ještě platit příští dovolenou? Co si vybavíme příště?

Mezitím co píšu toto svědectví o narůstající a nezvladatelné nelegální imigraci v Cagliari, přichází nová zpráva: Další dívka byla přepadena imigranty u nemocnice v Cagliari a byl jí vyrván mobil z ruky zatímco hovořila. Nastala skutečná revolta rozzuřených občanů této čtvrtě, kteří nelenili a pomohli policii blokovat lupiče. Napětí se stále stupňuje a to již delší dobu …

Zdroj: 1

Loading...

Webový portál Lajkit.cz ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.