Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Lajkit.cz

Muslimové koupili Lázně Bělohrad a.s. Čeká Podkrkonoší podobný osud, jako Teplice?

By  pro 21, 2019

Podle výpisu z Justice.cz v únoru 2016 byli zaevidováni, jako představitelé, Lázni Bělohrad a.s. miliardáři z vládnouci rodiny šejku z Bahrajnu. Tito lidé již byli ve strukturách lázní i v předchozích letech:

Loading...

Arad 245, Willa 246, Avenue 28, Bahrajnský stát

Den vzniku členství: 10. února 2016

SHAIKH ISA KHALID ABDULLA AL KHALIFA, dat. nar. 15. srpna 1979

A'Ali, Block 732, Road 3207 č. 293, Bahrajnský stát

Den vzniku členství: 10. února 2016

Podle výpisu ma tato akciová společnost: 221 650 ks kmenové akcie na jméno v listinné podobě ve jmenovité hodnotě 1 000,- Kč

Kolik z těchto akcií vlastní bohatí muslimští šejkové? Podle informaci, které jsem obdržel od informovaného zdroje, koupi Lázni Bělohrad a.s. podpořil samotný vládce Bahrajnu! Podle veřejného výpisu byly lázně původně majetkem českého státu. Naše vláda tak prodáva majetek všech občanů a media si toho ani nevšimla? Nebo maji zakázáno o tom informovat?!

Akciová společnost byla založena podle par. 172 obch.zák. Jediným zakladatelem společnosti je Fond národního majetku ČR.

Přišlo mi dále hromadným emailem:

V malebném Podkrkonoší, kde v klidu žijeme, je stejně malebné městečko Lázně Bělohrad s novorenesančním hotelem na náměstí a s Lázeňskou péčí pro lidi s nutností rehabilitace pohybového ústrojí. Je u toho i rozkošný park s prameny železité vody, zvaný "Bažantnice".

Při návštěvě své sestry, kantorky soukromého gymnázia v důchodovém věku, která rehabilituje endoprotézní kyčelní kloub, jsem na společné obchůzce parkem potkal nemalý počet zcela zdravých muslimských dvojic, kde ženy byly v černých halábech s plně zahalenými tvářemi burkou, s dvojicí očí, se kterými když se setkal můj tázavý pohled, ukázalo se, že k silné nelibosti jejího muslima.

Sestra mi sdělila, že v nejbližších dnech je bude v lázních "obšťastňovat" další třicítka zdravých mladých muslimů, ale sólo. Někdo je sem poslal. Nikde jsme o tom neslyšeli že tam jsou.

Soukromé fitcentrum pak řeší problém, že bude muset zdarma poskytovat své služby, ale pouze pro muslimy. Celý park o rozloze více než 10-ti hektarů střeží dva sekuriťáci, procházející se zvolna Bažantnicí.

Nikdo v městečku se neodváží proti tomuto stavu ani pípnout. Kde dál ještě jsou, aniž by to lidé věděli? Po českých venkovech se rozlézají potichu slimáci utečenci.

Nikdo nic netuší....Vážení, co bych v tuto chvíli mohl doporučit, ještě těm několika málo zodpovědných politiků, za které Vás považuji, je zajistit především výměnu obsazení mainstreamu ve veřejných mediích. V ohrožené zemi nesmí být trpěna zfašizovaná protinárodní pátá kolona, řídící masy v cizím zájmu. Uvažujte, spojte se, přemýšlejte, máte odpovědnost - my se bojíme, lidé se bojí a hrbí se níž a níž.

Až budeme na kolenou, kdo povstane? Volby dnes vyhrává ten, kdo má media. Ve školkách v Hradci Králové již malinké děti se musí učit o Islámu!! Toto plíživé ohýbání lidí nepamatuji ani za nejhorší normalizace 1971-85, kdy jsem kolportoval a rozmnožoval z NDR zakázanou literaturu.

Zdroj: 1

Loading...

Zdroj: 1

loading...

Loading...

Webový portál Lajkit.cz ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.