Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Lajkit.cz

Něco velice divného se chystá na Antarktidě. Zřejmě dojde k velké události, o které většina lidí nemá realitu

By  led 01, 2017

Nový příběh z Life Science hlásí gigantickou 70 mil dlouhou trhlinu, která se v poslední době otevřela v ledu na Antarktidě. Je přinejmenším stejně široká, jako fotbalové hřiště (cca 300 stop-91,5 m) a noří se do hloubky asi třetiny míle, dolů k oceánu. Jednou nám bylo řečeno, že tato trhlina se táhne po celé šíři ledové plochy na Antarktidě, to vytvoří ledovec o velikosti Delawaru (2400 čtverečních mil-6216 čtverečních km). Můžete tuto trhlinu vidět na první fotografii níže a také v prvním videu v dolní části tohoto článku.

Loading...

A zatímco NASA nám ukazuje tuto relativně novou puklinu zachycenou na satelitních snímcích z tohoto roku, je jasné, že něco velmi podivného se na Antarktidě chystá již delší dobu, jak ukazuje i fakt, že John Kerry nedávno navštívil „konec Země“ v čase, kdy se tam střídá jedna záhadná událost za druhou, jak je uvedeno v příbězích a videích zde.

Jak jste se mohli dočíst v tomto předchozím článku z Mysterious Universe, Kerryho návštěva se konala brzy poté, co Wikileaks uveřejnilo velkou koláž fotografií z Antarktidy díky uniklým emailům. „Znamená to, že jsme svědky celosvětové zástěrky….?“ ptá se jejich příběh.

Můžete zde spatřit Podestovi obrázky Antarktidy na Wikileaks (rozklikněte přílohy).

A nyní Millitary.com opublikovala nový článek, který nás informuje o „Operaci Hluboký Mráz“ a ,životně důležité akci amerických leteckých sil na Antarktidě’. O co tam skutečně jde? V jejich příběhu nám bylo řečeno, že tato operace je v pohybu již 60 let!

Během pozdních 40. let nacistické Německo Adolfa Hitlera učinilo nejméně 3 zdokumentované výpravy na Antarktidu. Během zakládání Nového Švábska nestanovili žádné formální územní nároky na antarktickou půdu. Spolu s nacistickým Německem neskrývajícím velice silný zájem o „konec světa“ více než 75 let nazpět, tyto cesty spustily vlnu spekulací.

Podle knihy Steva Quayla „Říše pod ledovým příkrovem: jak nacisté vyhráli druhou světovou válku“, je pravda o historii již dlouhou dobu utajována. Je nám odhaleno, proč většina toho, co jsme se o druhé světové válce a porážce Německa naučili, je hloupost, dokonce na Daily -mail naposledy vyšel článek, který se zabýval otázkou, jestli je „základna mimozemšťanů“ skryta uvnitř pyramidy. Publikován byl poté, co byla na Google Earth spatřena obrovská trojúhelníková konstrukce.

Jak nám Quayle vzkázal v SQnote, odkazujíc na tento článek: NÁVRHUJI VÁM VŠEM ZAKOUPIT MOJI KNIHU „ŘÍŠE POD LEDOVÝM PŘÍKROVEM: JAK NACISTÉ VYHRÁLI DRUHOU SVĚTOVOU VÁLKU“, CHCETE-LI MÍT POCHOPENÍ PRO UDÁLOSTI NA ANTARKTIDĚ, KTERÉ BUDOU BRZY ODHALENY. Můžete si poslechnout (poslední video níže) jak Quayle spolu s Derekem Gilbertem diskutují o „Říši pod ledovým příkrovem“ a esoterickou spojnicí mezi nacisty a okultním hledáním podzemního světa bohů, v jehož čele stál Adolf Hitler a německá elita.

Známý astronaut Buzz Aldrin také nedávno navštívil Jižní pól, ačkoliv musel být evakuován kvůli naléhavé potřebě lékařské pomoci, jak je uvedeno v příběhu z Time. Jak je možné, že je tu náhle takový zájem o zemi z ledu? A možná tu přecijenom je důkaz o existenci vyspělých, dávných civilizací žijících na „kraji světa“, jak je objasněno v tomto nedávno publikovaném příběhu z Antient Code?

Aktuální příběh z Tales From Out There, na který Quayle odkazoval na svých stránkách, jménem „Podivné dění na Antarktidě – Našli tam nějaký druh ztracené starověké vyspělé technologie? pojednává o tom, že Lockheed Martin, klíčový korporátní dodavatel ministerstva obrany a hráč na poli vojensko-průmyslového komplexu, měl také smlouvu na „vědecký výzkum“ v Antarktidě.

Také jsme byli nedávno poučeni přes Daily Mail, že záhadný modrý mrak je pozorován tento rok na Antarktidě v nejdřívějším datu vůbec, jak můžete vidět a slyšet v druhém videu níže.

Proč je o Antarktidu poslední dobou takový zájem a budeme mít možná brzy možnost studovat tyto „starověké pyramidy Antarktidy“, mající tajemství, která jsou nám stále skryta? Ve třetím videu se náš filmař zaměřuje na poslední výpravy na Antarktidu a zároveň se ptá, co je tam dole před námi zatajeno, zatímco nám předkládá historický kontext nacistického výzkumu Antarktidy a následnou americkou odpověď aneb Operace Highjump v letech 1946/1947.

Stefan Stanford

Zdroj: 1

Zdroj: 1, 2

Loading...

Zdroj: 1

loading...

Loading...

Webový portál Lajkit.cz ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.