Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Lajkit.cz

Americký inzerát je zřejmě hoax: Přijďte protestovat jako profesionální odpůrce při Trumpově inauguraci za 2 500 dolarů

By  led 19, 2017

Donald Trump při narážkách na placené protestující udeřil hřebíček na hlavičku: Ve více než 20 městech se nabízí pracovní inzeráty 2 500 $ měsíčně za agitaci pro demonstrace, během průběhu prezidentské inaugurace tento týden.

Společnost ze San Francisca Demand Protest (Poptávka po protestujících) se prohlašuje za „největší soukromou organizaci pro zajišťování podpory zdola ve Spojených státech,“ a ta vystavila 12. ledna v mnohých městech stejné inzeráty na Backpage.com, v nichž shání „operativce“.


„Nechte se zaplatit za boj proti Trumpovi,“ říká ten inzerát.

„Platíme lidi, kteří jsou již politicky motivovaní, aby bojovali za ty věci, kterým věří. K akcím byste přistoupili stejně, tak proč ne s námi!“ pokračuje inzerát. „V současnosti hledáme operativce, aby nám pomohli vyslat při nadcházejících inauguračních protestech silné poselství.“

Za tento job se nabízí měsíční základ 2 500 $ plus „naše standardní platba za akce 50 $/hodinu, pokud se zúčastníte nejméně 6 akcí ročně,“ a to spolu s dobrým zdravotním, zrakovým a zubním pojištěním pro operativce na plný úvazek.

Pan Trump si stěžoval na placené aktivisty jak už před prezidentskou kampaní 2016, tak během ní, když ale proti-Trumpovské skupiny zastánců práv obdařují davy svou najatou pomocí, tak proti tomu nikdo nic nenamítá.

AKTUALIZACE: Autorka článku doplnila, že se možná jedná o žert jednoho vtipálka, který po oslovení novinářky řekl:, „Skutečně tomu tak je, ale to neznamená, že to není pravda“.

Valerie Richardson

Zdroj: nation.foxnews.com

Loading...

Loading...

Webový portál Lajkit.cz ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.