Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Lajkit.cz

Šokovaný občan natočil v Německu cosi podivného. Střelba, hlasité troubení vozidel

By  led 23, 2017

Internetem od včerejšího dne koluje video, na kterém je zaznamenána střelba a hlasité troubení vozidel na křižovatce v německém městě Alsdorf. Video bylo podle stránek „Niedersachsen „24h News“ pořízeno v sobotu 21. ledna. Na videu se jedná o oslavu svatby na veřejnosti, která je tradiční například v Turecku.

U popisu videa na zmíněných stránkách se poukazuje na porušení zákona o držení zbraní, přesně zde stojí: Podle §315b StGB i.V.m porušení §51 WaffG. V Německu jsou velmi přísné zákony týkající se držení zbraní. Člověk u sebe nesmí např. nosit nůž čepelí delší, než jak upravuje zákon, použití pepřového nebo slzného spreje je dovoleno jen k obraně před zvířetem (použití proti člověku je trestné). Získat klasický zbrojní průkaz je takřka nemožné, na plynové a odstrašující pistole je povinnost získání tzv. malého zbrojního průkazu (Kleiner Waffenschein – Wikipedia).

Divoké svatební pouliční oslavy nejsou ani v Německu výjimečné, nicméně uveřejněné video je skutečný extrém.

Zdroj: 1

Loading...

Loading...

Webový portál Lajkit.cz ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.