Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Lajkit.cz

Ve Finsku běží vymývání mozků dětí na plné obrátky. Policejní lev hravou formou učí děti, jak zastavit ideozločin rodičů

By  led 24, 2017

Místo toho, aby učitelé dětem vysvětlili, že se v přírodě nikdy nebude pářit lev s pumou, tak raději je vyučují absolutní zvěrstva a nesmysly. Učitel, který se nechá k tomuto zvrátit a oblbnout, asi mu to nemyslí a patří do vězení za přímý zločin na dětech. To platí i o lidech, kteří podporují PEDOFILII!

„Jsi zrádce!“ Řval chlapec. „Jsi ideozločinec! Jsi eurasijský špión! Zastřelím tě, dám tě vaporizovat, pošlu tě do solných dolů!“

Napadlo ho, že ta zbědovaná žena musí mít s dětmi hrůzostrašný život. Ještě rok, dva a budou ve dne v noci číhat na projevy její politické nespolehlivosti. Dnes jsou skoro všechny děti hrozné. Nejhorší bylo, že v organizacích jako byli zvědové, z nich systematicky dělali malé neovladatelné divochy, a přitom to v nich nevzbuzovalo sklon k tomu, aby se bouřily proti stranické disciplíně. Naopak, zbožňovaly stranu a vše co s ní souviselo. G. Orwell 1984.

Postavička „policejní lev“ jako strážce pořádku a správných názorů. Ideozločinec mamka, byla naštěstí rychle zastavena svou dcerkou v policejní uniformě, když se chystala napsat něco nehezkého na FB profil politika.

Zdroj: 12

Loading...

Loading...

Webový portál Lajkit.cz ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.