Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Lajkit.cz

Něco velkého se začíná odehrávat v EU...

By  úno 02, 2017

Pravděpodobně velké vojenské cvičení NATO nejen v Polsku není jenom cvičením, ale? Znepokojivé zprávy přicházejí ze Švýcarska. Copak dělá ruské letadlo TU 214 tajných služeb ve Švýcarsku v Zürichu na letišti Kloten? Nachází se na stánce WHISKY pro státní letadla. Ruský Tupolev TU 214 přiletěl v úterý v 11 hodin. Tři hodiny před tím startoval z Moskvy.

Podle registračního čísla, které má pod zadním kormidlem RA- 64523 se dá zjistit na stránkách Planespotters.net, že letadlo patří ruským tajným službám FSB. Jedná se o vnitrostátní tajné služby, které mají čtyři letadla tohoto typu.

Proč navštívilo letadlo FSB Švýcarsko je naprosto ojedinělé a nejasné. Letiště Zürich sice potvrdilo jeho přítomnost Flughafen Zürich. Přistálo na základě diplomatické povolení. Je to specielní povolení pro vojenská letadla a státní letadla. Nikdo z vedení letiště nebyl schopen objasnit, za jakým účelem letadlo vnitrostátních tajných služeb Ruska přiletělo do hlavního města Švýcarska.

Z jistých švýcarských kanálů je potvrzeno že vojska NATO budou mít po Evropě zcela jiné úkoly, než se lidé domnívají. Je to asi právě ten ojedinělý důvod návštěvy ruského letadla v Zürichu.

Zdroj: 1

Loading...

Webový portál Lajkit.cz ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.