Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Lajkit.cz

Nigel Farage pozval před rozčílenými europoslanci Trumpa do Bruselu a strhl se poprask. Evropská unie nestojí na demokratických základech!

By  úno 03, 2017

Britský europoslanec Nigel Farage, který by hlavním vůdcem Brexitu minulý rok, vystoupil včera v Evropském parlamentu s projevem, který opět odhalil samotnou podstatu a nedemokratický charakter celé Evropské unie. V poloprázdném sále Evropského parlamentu probíhala diskuse ke stanovisku Evropské komise odsoudit kroky Donalda Trumpa v USA, kterými zakázal na dobu tří měsíců vstup lidem do USA z celkem 7 muslimských zemí.

Nigel Farage si vzal slovo a začaly se dít věci. Nejprve srovnal procesy v USA a v Evropě. Zatímco Donald Trump plní sliby svým voličům, Evropská unie je z toho v šoku. Vzápětí si rýpl do Evropské komise, která jako jediná má výhradní právo navrhovat legislativní opatření, přestože komise nebyl nikým zvolená. Evropský parlament je tak pouze fíkovým listem úplně k ničemu, protože slouží pouze k posvěcování zákonů, které se upečou v Evropské komisi.

Zdroj: 1

Loading...

Loading...

Webový portál Lajkit.cz ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.