Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Lajkit.cz

Česká televize radí: Modlitba k Alláhovi na koberci je medicínou na bolavá záda a obezitu. Konvertujte k islámu, je to zdraví prospěšné!

By  bře 15, 2017

O České televizi se mnoho slušných slov říct nedá. Vysílačka s nekřesťanským rozpočtem přes 6 miliard korun každý rok, který čerpá od občanů z jejich koncesního výpalného, umí přesto překvapit každý den, že hlouběji se dá klesnout i přesto, že už tomu člověk nevěří.

Před několika dny totiž přinesla naprosto neuvěřitelnou reportáž o jistém samozvaném britském vědci muslimského původu z Jordánska, který vypracoval studii o tom, že modlení na koberečku 5x denně, jak nařizuje korán, pomáhá lidem od bolavých zad, ale také od obezity, ženám od menstruačních bolestí, a že mlácení hlavou o zem prokrvuje krční svalstvo. Pokud si článek [1] na webu ČT přečtete, okamžitě některé z vás napadne teorie Overtonovských oken. To je koncept postupného prosazování neprosaditelného. Je to de facto vědecky popsaná „salámová metoda“, kdy např. některý krok nelze kvůli odporu veřejnosti udělat naráz, ale skrze postupné nahlodávání a vyzdvihování předností se za určitý čas veřejnost poddá.

Je to jako se svobodou. Svoboda je nejprve absolutní. Poté se omezuje svoboda slova, důvodem je ochrana etnických menšin. Poté se cenzuruje internet, omluvou je ochrana společnosti před extrémismem. Poté se podnikatelům namontují do pokladen odposlechy (EET), zdůvodní se to tím, že živnostníci přece kradou. Potom se všem občanům rozdají občanské průkazy s RFID čipy, zdůvodní se to usnadněním komunikace s úřady z domova. Postupně se omezuje dostupnost bankovek nejvyšších nominálních hodnot, zdůvodní se to organizovaným zločinem a praním špinavých peněz. Nakonec se řekne, že se hotovost zruší, protože lidi kradou. Koupíte nové auto, ale ono se nerozjede, dokud si nezapnete pás. V budoucnu se uvažuje, že auta budou vybavena čtečkami RFID, takže zasunete do portu v autě občanku, ta se spojí s databází dopravního inspektorátu, který dá autu informaci, kolik máte trestných bodů. Pokud jich máte 12, auto nenastartujete.

Pokud dostanete pokutu, policie si peníze stáhne přímo z vašeho účtu. Zapomenete uhradit poplatek za psa nebo popelnice, exekutor vám nejenom odstaví účet, ale i auto. Prostě nenastartujete. A takto bychom mohli pokračovat. Mnoho lidí z těchto věcí bude nadšeno, protože si budou říkat, že to zvýší bezpečnost. Hlupáčci. Netuší, že jediné, co se tím dosáhne, je ztráta svobody a soukromí. Postupné prosazování těchto kroků v rámci Overtonovských oken má svoji paralelu i v nasunování islámu do Evropy. Mainstreamové televize nejprve v roce 2014 vykreslovaly migranty jako raketové inženýry, vědce, chirurgy a kapacity. Nikdo tomu ale nevěřil. Nicméně mešity začaly růst jako houby po dešti.

Média tak nově mění taktiku. Islám a konverzi k islámu chtějí českým občanům do hlav napumpovat skrze zdravotní hledisko. Nikdo nechtěl pít mléko, tak v 80. letech kvůli nadprodukci se udělaly studie o prospěšnosti mléka. Dnes nikdo nechce islám, tak se dělají studie o jeho prospěšnosti. Lidé v islámu se modlí 5x denně, mlátí hlavou o zem, prokrvují si krční páteř, protahují ploténky a jsou tak zdravější. I ty se přidej, člověče! Utíkej do nejbližší modlitebny, zakup sobě koberec a modlitbami shodíš 70 kilo za 2 měsíce. Budeš uzdraven, na těle i na duchu. Vůbec se nedívej do Německa, jak to tam funguje, to jsou stejně lži xenofobů a rasistů. Islám tě přivede k víře v Alláha a jeho proroka Mohammeda. Už žádné bolesti žlučníku, žádné bolesti zad. Koberec a ohnutá záda v modlitbách ti pomohou!

Česká „melevize“ proto uvedla studii Mohammada Khasawneha původem z Jordánska, dnes britského profesora, který se věnuje ergonomice pohybu. Ovšem evidentně se jí věnuje z náboženského hlediska. Ve své studii pronáší některé výroky, které nemají s vědou nic společného, ale jde o subjektivní stanoviska, která by ve vědecké studii neměla co pohledávat. Ale ono je to jedno, svůj účet to splní, média to převezmou a určitá část veřejnosti odhlásí koncesionářské poplatky. Jak jinak reagovat na některé propagované výroky pana profesora, než naprostým zděšením?

„Tělesné zdraví je ovlivňováno řadou socio-ekonomických faktorů, životním stylem a také náboženskými faktory. Studie naznačují, že existuje silná asociace mezi modlitbami a udržováním zdravého životního stylu,“ uvedl Khasawneh. „Modlitby mohou eliminovat tělesný stres a úzkost; nový výzkum ale také naznačuje, že rituály spojené s modlitbou jsou efektivní léčbou poruch pohybového systému.“

„Největší síly, které při těchto pohybech vznikají, jsou výrazně nižší než bezpečnostní limity stanovené National Institute for Occupational Safety and Health (NIOSH). Modlitba se dá považovat bezpečně za klinicky účinnou jako léčba bolesti dolní části zad – vyžaduje totiž různorodé pohyby lidského těla ve velmi pravidelných intervalech,“ uvedl Khasawneh.

Pro ty se silnějšími bolestmi zad však není fyzicky možné dodržet správné polohy vyžadované náboženskou tradicí. Podle islámských pravidel k tomu však nejsou nuceni – pokud člověk nemůže při modlitbě stát, smí se modlit vsedě nebo vleže. Pokud ale stát ještě mohou, měli by co nejpřesněji dodržovat předepsané „normy“.¨

Takže přijdete z práce utahaní jako koně. Zapnete si „českou“ a vyvalí se na vás studie, že bolavá záda z montovny, kde jako trotl makáte za sotva třetinovou mzdu, co se dává za kopečkama v Reichu, nejlépe napravíte cviky prováděnými během modliteb k Alláhovi. Žena vám přibalí halal svačinu a vyžene vás do mešity na večerní modlitbu. A když už jsme u těch modliteb 5x za den, mnoho lidí se ptá, jak je to v Německu. No, tady je to tak, že pokud muslim pracuje a nějaká firma ho zaměstná, tak má nárok na modlitební přestávky a zaměstnavatel by měl mít vyčleněný prostor uzpůsobený k modlitbám. V praxi jsem to viděl jenom jednou, v továrně Siemensu v Düsseldorfu, ale podle informací šlo jenom o lidi z kanceláří, ne z výroby, protože pro muslimy jsou špinavé práce „haram“ (zakázané). Nesmí se dotknout ničeho, co obsahuje saze, prach apod.

V mnoha ohledech mají muslimové podobné zvyky s židy. Věnují se hlavně obchodu, ne špinavé práci v průmyslu. Na špinavé práce na polích a s dobytkem zapojují své ženy. V Německu je nejčastější zaměstnání Arabů v obchodech, bazarech, bankách, pojišťovnách, u policie, v restauracích a hlavně, hlavně a hlavně ve státní správě, na úřadech. Výjimkou jsou Turci, kteří provozují hlavně autoopravny, což je opravdu zvláštní, protože Wahábisté se v Německu práci se špínou, hlínou, pískem a sazemi vyhýbají jako čert kříži, takže Turci nejsou pro Wahábisty muslimové, ale odpad. Proto by mně zajímalo, jak to bude jednou řešit český zákoník práce, až pošťačka arabského původu s sebou jednou švihne před panelákem na zem, rozbalí koberec a 20 minut se bude modlit. Takhle to udělá 3x za šichtu a nebude stíhat. V Británii už to tak funguje, některé banky mají přestávky na modlitby, kdy zákazník čeká u stolku, až se muslimský makléř vrátí z modlitební místnosti.

Takže bolavá záda z montoven napravíte modlitbami na koberci a pokud máte velké břicho, můžete prý klečet, nebo dokonce ležet na zádech. Takže až uvidíte tlustého muslima ležet někde na ulici s koránem na břichu, tak nevolejte sanitku. Pouze se modlí a za 20 minut vstane a bude pokračovat v roznášce pošty, v řízení dopravy jako policista, nebo jako lékař na cestě k pacientovi. Brzy se nebudou rozdávat ke svátku flašky s chlastem nebo bonboniéry, ale modlitební tepichy. Česká televize vám to vysvětlí, jak je to vědecky dokázané, že jedině islám a jeho modlitební metody jsou zdraví prospěšné. Vědecká studie už tu je, takže neziskovky se o ní budou moci opřít jako o vědecký materiál na podporu multikulti invaze.

Zdroj: 1

Loading...

Loading...

Webový portál Lajkit.cz ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.