Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Lajkit.cz

Muž z Bílého domu: Trupovi řekli, že Clintonovi umírají

By  bře 16, 2017

Prezidentu Trumpovi bylo řečeno, že Bill a Hillary Clinton umírají, uvádí zasvěcenec z vnitřku Bílého domu, který s prezidentem úzce spolupracuje.

Po vyslechnutí zprávy o jejich ubohém zdraví milosrdný Trump Billa a Hillary Clintonovce politoval. Nikoliv poroto, že by schvaloval pedofilii, korupci nebo vraždy. Nikoli, je to protože je duchovně založený člověk, který vidí, že je dohnala jejich karma a ta jim to teď pomstychtivě všechno spočítá.

„Jejich osud v pekle daleko přesahuje jakýkoliv trest, jaký bychom na ten pár mohli uvalit my. Musíme se soustředit na tu síť lumpů, pedofilů a podloudníků, která teď natvrdo funguje a ty stíhat s plným nasazením síly zákona,“ řekl Trump týmu při poradě za zavřenými dveřmi v Bílém domě.

Trump si rovněž myslí, že Clintonovci představují uvadající sílu americké politiky. Billova kariéra je už dávno a spolehlivě za námi a Hillary je zcela ztracená postava skomírají někde na dně oblíbenosti v národních průzkumech veřejného mínění.

Panuje přesvědčení, že případný vysoce sledovaný veřejný proces s Clintonovci by destabilizoval zemi už teď otřesenou vnitřními rozkoly a výrok o vině by z téhle hluboce nepopulární a opovrhované dvojice nezaslouženě udělal mučedníky.

Prezident Trump jakožto dlouhodobý hráč si nepřeje dát Demokratům takovýto dárek.

Podle tohoto zasvěcence z Bílého domu je to bývalý prezident Obama, kdo ignoroval zvyk mírumilovného předání moci a na koho se pohlíží jako na největší hrozbu Trumpova prezidentství.

Tento zasvěcenec z Bílého domu rovněž vysvětlil, že úniky informací z Bílého domu brzy „vyschnou“, jelikož funkcionáři z Obamovy éry se vyměňují a do klíčových pozic vyžadujících důvěryhodnost se jmenuje personál loajální k prezidentovi.

Na tyto úniky z „polopravd i vyložených lží“ pak hned skočila mainstreamová média a používaly se k očerňování prezidenta Trumpa.

V pátek odevzdaly tucty amerických prokurátorů své rezignace, jelikož Trump pokračuje v čistkách i v zeštíhlování vlády.

Zdroj: 1

Loading...

Loading...

Webový portál Lajkit.cz ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.