Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Lajkit.cz

Británie aktivovala článek 50 a královna hraje o všechno. Globalisté chtějí rozbít její Commonwealth!

By  bře 31, 2017

Velká Británie dnes aktivovala článek 50 Lisabonské smlouvy a britský velvyslanec při EU Tim Barrow dnes předal předsedovi evropské rady Donaldu Tuskovi dekret. Londýn tak dnešním dnem oficiálně začíná rozvod s Evropskou unií a rozvod to bude velmi divoký, nepřátelský a možná dojde i na výhrůžky. Hraje se o všechno, na obou stranách a ani jedna strana nechce a hlavně nemůže dělat ústupky.

Přestože jde o symbolický krok, spuštění procesu odchodu přichází v době, kdy samotná EU má plno úplně jiných starostí a odchod Velké Británie je osinou v zadku, ke které Brusel se bude chovat jako k mrzutosti, kterou je třeba rychle odbýt a věnovat se vlastním záchranářským bojům mužstva EU, pokud bychom měli použít tuto fotbalovou terminologii. Odchod Velké Británie bude se vším všudy a cílem globalistů bude oslabení britské královny, její zhanobení a případná abdikace, nebo fyzická slabost a její smrt. Britská královna musí umřít. Proč? To si teď podrobně rozebereme.

Globalistům nikdy nešlo o členství Velké Británie v EU. Členství země v EU bylo původně nástrojem, kterým USA a americké státní elity prosazovaly v EU americké zájmy. Byl to takový americký trojský kůň v EHS, později v EU. Pokaždé to bylo stejné, historicky si na to mnozí pamatují, když něco řekl Washington a Londýn to ihned v EU tlumočil. Ronald Reagan řekl výroky o SSSR a říši zla a Margaret Thatcher to ihned kopírovala. George W. Bush označil Irák za zemi se zbraněmi WMD a Tony Blair to hned zopakoval v EU. Krym se odtrhl od Ukrajiny, Barack Obama uvalil na Rusko sankce a to samé zopakovala Velká Británie o pouhé 2 hodiny později. Zbytku EU to trvalo další týden. Z hlediska těchto procesů tak odchodem Velké Británie odchází z EU i americký vliv na zahraniční politiku Bruselu.

Spolu s tím došlo k zajímavé věci. Po odhlasování Brexitu se začala ozývat z Berlína velmi silná slova o potřebě hlubší integrace Evropy a po zvolení Donalda Trumpa v USA se Německo odkopalo úplně. Angela Merkel, která do té doby byla koňem Baracka Obamy (a se kterou se Barack přijel do Berlína osobně rozloučit koncem minulého roku), je teď upozaděna za Martinem Schulzem, novým a všehoschopným koněm globalistů. Na rozdíl od Angely si nebere servítky. Označil evropské země za cynické, že pouze čerpají benefity členství EU, ale nechtějí se s Berlínem podělit o migranty, které Angela do Německa pozvala. Výtky skupiny V4, že povinné kvóty nejsou akceptovatelné, zatlouká Schulz do země svým argumentem, že kdo chce být v EU, musí se řídit zájmem celé EU a ne zájmy národními, které jsou podle Schulze až druhořadé.

A spolu s tím, jak Schulz nabírá preference před podzimními volbami v Německu, zaznívají od něho stále ostřejší slova, zejména na adresu zemí V4, které jsou prý spolkem „vyvrhelů“, jak poznamenal v narážce na výrok Viktora Orbána z loňského roku, že migranty si do Německa pozvala Angela, tak proč by se o ně měly starat země bývalého východního bloku. Martin Schulz na to reagoval rýpancem, že V4 je skupinou zemí, které neví, na jakou židli si sednout a chtějí sedět na všech. Polsko je silně pro-americky a proti-bruselsky naladěné, dokonce Polsko protestovalo proti znovuzvolení vlastního Donalda Tuska do čela Evropské rady, Maďarsko je podle Schulze xenofobní a fašisticky řízené diktátorem, Česko se snaží pouze čerpat dotace a členství v EU je pro zemi jenom cestou k získávání peněz a Slovensko prý má od každého trochu a navíc je prý moc orientované na východ (rozumějte k Rusku).

Špičky EU před několika dny podepsaly v Římě patetickou deklaraci o společném dvourychlostním souručenství zemí EU. Deklarace uvádí, že 27 zemí EU chce pokračovat po společné cestě integrace EU (integrace do federativního svazku), jenom to nebude najednou a různé země budou moci postupovat různou rychlostí. Jenže země, které budou pomalejší, budou vystaveny sankcím. Nebudou mít přístup k volnému trhu v EU. Nebudou mít volný pohyb osob v EU. Země slíbily, že EU bude nadále přijímat nové členy. Ale odchody z EU nepřipadají už v úvahu. Dovnitř EU ano, ven z EU jedině přes mrtvolu toho, kdo bude chtít odejít. A první mrtvolou bude Velká Británie, zdůrazňuje Martin Schulz.

A při pohledu na zpocené čelo Bohuslava Sobotky v Římě asi mnoha lidem došlo, že tady je konečná, dámy a pánové. Berlín chce společný stát, federativní svazek, Novou Evropu. A jak zdůraznil Martin Schulz, země EU musí mít společnou měnu, společný trh zboží a práce, společnou rozpočtovou politiku, společné daně a společnou obranu. Země, které toto nebudou akceptovat ihned a teď, tak takové země se zařadí do druhé a pomalejší rychlosti evropské integrace. A to ponese s sebou sankce.

A co to má společného s Brexitem? Úplně všechno! Brusel musí ukázat zbývajícím 27 zemím zuby, musí udělat z Velké Británie exemplární příklad, jak dopadne každý, kdo se opováží z EU odejít. Vláda Theresy May je v této věci velmi naivní, protože hovoří o snaze zachovat volný trh po odchodu země z EU, ale zároveň omezovat migraci do Velké Británie a blokovat a omezovat trh práce pro cizince. Brusel na nic takového nemůže přistoupit, protože by tím vyslal sebevražedný signál do vlastních řad v EU. Pokud by Brexit dopadl pro Brtitánii měkce, zůstal by jí volný trh a možnost bezcelního dovozu zboží do EU, potom by to byl jasný signál pro další země EU, aby se také odtrhly a provedly své exity. Proč být členy EU, když jediným důvodem pro setrvání v EU je volný trh, a ten lze mít s EU i bez členství v EU, jako má Velká Británie. Přesně takto by to vyznělo. Pro EU by to byla sebevražda a Berlín to nikdy nepřipustí.

Odchod Velké Británie bude natvrdo. Země přijde o volný trh, o volný pohyb osob, velmi bude bolet konec volného pohybu britského kapitálu po EU, to může velmi tvrdě zasáhnout britský řetězec TESCO, který má supermarkety prakticky ve všech zemích EU, ale po Brexitu bude vnímán jako britská společnost, která nemá ochranu jednotného trhu EU, takže se dají očekávat buď vzniky evropských dceřinek anebo vznik přímo oddělené divize se sídlem v zemi EU, ovšem tím se změní domicil pro odvody daní, což se nebude líbit pro změnu britské vládě. Zamezení přístupu Velké Británie na volný trh EU postihne nejen retailový sektor, ale i některé menší britské banky a britský kapitál, ovšem ne velké banky sionistů, nedotkne se to ani bank Rothschildů. Ty totiž kontrolují globalizaci ve Velké Británii a kontrolují Evropskou centrální banku. Berlín bude chtít v odvětě za výsledek II. sv. války Londýn co nejvíce ponížit a ekonomicky izolovat. Naprosto reálně tak hrozí vypuknutí obchodní války.

Z pohledu globalistů ale jde o něco jiného v Brexitu. O likvidaci britského Commonwealthu a získání zdrojů královny. Británie je dodnes koloniální mocnost, britská královna vládne jako hlava obrovským zemím, jako je např. Kanada nebo Austrálie, které mají obrovské nerostné zdroje. A podle zákonů Commonwealthu je jediným majitelem veškeré půdy britská královna a všechny pozemky, které mají soukromé subjekty v držení, jsou de jure jenom propůjčené. Dodnes proto se v britském právu důsledně odlišuje v katastrálních mapách označení „Owner“ (vlastník) a „Holder“ (držitel) a při nákupu pozemku se stáváte jen držitelem dekretu k pozemku (Deed Holder), ale ne de jure jeho majitelem. Podobné je to ve Velké Británii s koňmi nebo s loděmi. Ani je nemůžete vlastnit, i když si je koupíte poctivě za své peníze. Královna své nároky na majetky neuplatňuje, ale teoreticky by mohla.

Pro globalisty je britská královna ztělesněním zla. Disponuje totiž obrovskou mocí skrze Commonwealth a samotná Velká Británie je globalistickou organizací, kterou ovšem nekontrolují globalisté (sionističtí židé), ale britská královská šlechtická rodová linie, která židům šla po krku v minulosti stejně, jako jiné evropské šlechtické rody. Globalisté se proto snaží královnu nejprve oslabit. Nejprve jí v Evropě izolují. V druhé fázi jí okradou o pozemky (o Skotsko) a rozbijí jí nakonec celý Commonwealth. Skotsko chce zůstat v EU, skotský parlament včera schválil nové referendum o odtržení od Británie. Londýn musí s referendem vyjádřit souhlas, ale to už je jenom formalita, protože kdyby to Londýn zakázal, byl by to začátek revoluce v zemi a globalisté by zatleskali, protože barevné revoluce, to oni umí.

Po rozpadu Velké Británie dojde řada i na britskou královnu. Buď bude dohnána k abdikaci, anebo zemře. Do čela země by potom usedla globalistická rodinka prince Williama a jeho ženy Kate, globalisté je dnes už trénují, Kate se zastává uprchlíků a migrantů, prince William vyzdvihoval nedávno migranty jako skvělé fotbalisty. Královna to prý nevidí a neslyší ráda, že její vnuk a jeho žena jedou na pro-migrační vlně spolu se sionisty. Prince William dokonce dal najevo, že je proti odchodu Británie z EU [2].

Globalisté (sionističtí židé) se chtějí dostat k pozemkům a nerostným zásobám, které nyní v rámci Commonwealthu vlastní britská královna. O tom, jaké panuje mezi ní a židy rozpoložení, o tom svědčí i skutečnost, že královna má veškeré své zlaté rezervy v Toweru a nikoliv v bankách, které v Británii kontroluje rodina Rothschild. Na alternativě se neustále hovoří o tom, jak globalisté chtějí získat zdroje Ruska, ale nějak se úplně zapomíná na to, že obrovské zdroje jako má Rusko ovládá a také vlastní skrze Commonwealth britská královna. Takže Brexit povede k oslabení Londýna, k rozpadu Commonwealthu a k odstavení královny.

Tady je třeba si všimnout toho, že globalisté mají ošetřeny obě varianty. Pokud by Brexit neprošel a země by v EU zůstala, Velká Británie by dál v EU prosazovala kroky proti Rusku a vrážela by klín mezi Německo a Rusko, aby bylo Rusko oslabováno a globalisté se mu snadněji dostali na kobylku. Globalisté by tím utužovali sankce a izolaci Ruska. Když ale Brexit prošel, dojde tím k oslabení moci USA v Evropě, Německo posílí a bude se snažit dostat k ruským zdrojům stejně, jako se o to pro globalisty snažily dlouhé roky USA jako jejich ozbrojená pěst. Globalisté prostě vymění USA za Německo v Evropě a stejně tak vymění USA za Čínu v Asii. Ve všech případech ale najdeme v Německu i v Číně stopy sionistických bankéřů, které vedou k rodině Rothschild. Německo i Čína tak budou plnit loutkovou roli, jako dosud plnily USA.

A co Česko? To je pomalu tlačeno k tomu, aby se připravilo na vstup do Nové Evropy. ČNB chystá nejpozději do konce června konec regulace koruny, ta posílí, ale spolu s tím bude Berlín tlačit nerozhodnuté země k tomu, aby se rozhodly. Buď přijetí EURa a vstup od Eurozóny a do Nové Evropy, buď společná migrační politika a obrana, nebo zařazení do nižší Evropy, konec volného trhu a pohybu osob. Martin Schulz se s tím párat nebude. Stačí sledovat jeho chování v EU parlamentu, kde nedávno vyhodil řeckého poslance z jednání, viz. úvodní video na začátku tohoto článku. Prostě Německo bude nově vládnout Evropě. Ale nebude to Německo, kdo bude rozhodovat. To budou globalističtí sionisté, kteří budou manévrovat Německo, a to už poněkolikáté, do války s Ruskem a spolu s Německem do té války zatáhnou i všechny země Nové Evropy. Historie se zase a znovu opakuje.

Zdroj: 1

Loading...

Loading...

Webový portál Lajkit.cz ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.