Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Lajkit.cz

Sorosova univerzita v Maďarsku končí. Babiš s Drahošem nabízí škole přestěhování do Prahy

By  dub 05, 2017

Když v roce 1991 vznikla v Budapešti nová univerzita, byla z toho velká sláva. Central European University založená z peněz George Sorose, maďarského rodáka, který zbohatl v USA na spekulacích s mezinárodními kurzy měn, měla vrátit postkomunistickému Maďarsku prestiž v oblasti akademického života a obnovit liberální myšlení.

Škola byla ovšem akreditována v USA a v Budapešti byl (a dosud je) pouze studijní kampus. Jedná se tedy o americkou školu po právní stránce věci. Spolu s kampusem v Budapešti měla v 90. letech vzniknout i pobočka v Praze, k tomu ovšem nedošlo, navzdory podpoře Václava Havla. Proslýchá se, že tehdy tomu nepřál Václav Klaus, který se obával vzniku elitního liberálního křídla v ČR, které by bylo politicky velmi blízké globalistickým figurám, které se tehdy okolo prezidenta Havla začaly objevovat. Sóroš měl už tehdy pověst člověka, který má instinkt zabijáka a své cíle prosazuje skrze své lidi, které si vychová a s Havlem se několikrát setkal.

Škola sama osobě je označována za sionistickou univerzitu. Nabízí pochopitelně židovská studia, konkrétně judaistiku, ale hlavní náplní jsou mezinárodní studia a absolventi končí v diplomacii, vládách, bankách, korporacích a médiích ve všech zemích Evropy. Jelikož je škola registrována v USA, nemá Maďarsko kontrolu nad zdroji, ze kterých je škola financována. Maďarsko a tajné služby podle Orbána sledovaly školu více než 10 let a zjistily, že škola podněcuje protesty a maďarský neziskový sektor proti vládní straně Fidesz, a že peníze do školy proudí z velmi podivných zdrojů. Netrvalo dlouho a Orbánova vláda usoudila, že škola CEU představuje bezpečnostní riziko pro Maďarsko, protože škola de facto připravuje řídící kádry pro tzv. barevné revoluce, jichž je George Soros ideologickým architektem.

Orbánova vláda právě před několika hodinami prosadila v parlamentu novelu vysokoškolského zákona, který je podle kritiků přímo ušitý na míru proti Sórošově univerzitě [1]. Podle novely nebude moci v Maďarsku působit škola, která má akreditaci v cizině a kampus v Maďarsku. Nově budou moci v zemi působit jen školy s registrací a souhlasem Budapešti a pokud jde o kampusy cizích škol, musí mít škola více kampusů ve více zemích a musí maďarské vládě poskytnout náhled do účetnictví registranta v cizině. Což je prakticky vyloučené, že by to nějaká cizí univerzita udělala. Je to tak de facto konec cizích univerzitních kampusů v zemi a Maďarsko tím zasadilo globalistům drtivý úder ve výchově jejich kádrů.

Jenže, co se nestalo. Vzápětí se v Česku ozvalo několik hurvínků, mezi nimi Andrej Babiš, který na Twitteru nabídl Sórošovi přestěhování jeho školy do ČR. A aby toho nebylo málo, dosud neznámý kandidát na prezidenta Jiří Drahoš nabídl Sórošovi přestěhování jeho sionistického cirkusu do Prahy, že prý Akademie věd by měla o spolupráci s jeho školou zájem. Drahoš, jako předseda AV, by se o to určitě postaral. A co by AV zkoumala? Vyšší procesy řízení? Tak to přeji hodně štěstí a dostatek krevních konzerv. O situaci v AV ČR jsem docela podrobně informován a mohu jen dodat, že k pohřbu Akademie věd chybí opravdu už jen ta spolupráce se Sórošem. To opravdu akademii chybělo. Jenže tyhle tance na slovanský způsob mají logické vysvětlení.

Praha je centrem světového židovstva a přesun Sórošovy sionistické univerzity je naprosto logický tah. Otázkou je, jestli to není příliš okaté a jestli bude Sóroš chtít přesunout školu do středoevropského Jeruzaléma, kde by jeho škola měla obrovskou konkurenci v podobě Univerzity Karlovy. V Budapešti jeho škola zářila, protože v Budapešti je „hovno“, jak řekl kdysi jadrně Gustav Mahler o tomto dvouměstí na Dunaji, takže nabídka se může minout účinkem. Drahoš tím sleduje politické body u globalistů, u kterých si zdatně šplhá svými promigračními komentáři. V polovině 80. let působil v NSR, ale stejně tak působil v roli profesora na univerzitě v Sao Paulo v Brazílii. To všechno v dobách komunismu. Prý nebyl členem KSČ. Tak určitě, ani Bureš nebyl spolupracovníkem StB. Máme to štěstí na silné a kvalitní kádry s čistými křišťálovými štíty. To se to bude pěkně budovat ta Nová Evropa.

Burešova nabídka je vskutku zvláštní. Ideologicky je Sóroš na opačné straně barikády, Sóroš i Babiš jsou sice miliardáři (i když jeden korunový a druhý dolarový), ale to asi Andrejovi nedošlo, že to je nestaví spolu na jednu loď. Pro Sóroše jsou oligarchové jako Babiš jenom procesní nástroje na použití, vytření a zahození. Porošenko na Ukrajině, nebo Arsenij Jaceňuk, oba by mohli vyprávět.

Pokud by se škola opravdu do Prahy přesunula, velmi silně by posílilo pražské sionistické křídlo moci a struktury okolo České televize, ČNB a neziskového sektoru. Naopak kongresisté a židokřesťanské kruhy by v Praze významně oslabily. Rovnováha „Pražského Triumvirátu“ by byla narušena. Škola by začala chrlit mnoho absolventů z ČR, kteří by končili ve státní správě, v ČNB, ve stranických sekretariátech, na Kavčích horách a postupně by se dostali do ostatních pražských škol. Sóroš by tak využil Prahu k prosazování svého cíle barevné západní společnosti a podpora migraci a multikulti by v ČR významně posílila.

Hlavní ideologickou linkou George Sorose je teorie „pestré společnosti“, která vychází ze života brouků. Pro hmyz je přirozené, že nemá hranice. Člověk by je také neměl mít, říká Sóroš. Z tohoto názoru potom pramení politika a teze, podpora multikulti a lezení muslimských brouků přes hranici Schengenu. Jde prý o přirozený stav, protože bez migrace prý se nedá žít. Arabské jaro 2011 vyprovokované západem mi ale přirozené nepřipadalo. Ani to bombardování Libye. Nebo financování FSA a potom ISIL v Sýrii. Pestrá společnost je reprezentována nejen migranty, ale také chybami. Společnost musí mít prý chyby, aby byla zachována diverzita. Proto Sóroš podporuje gay iniciativy, LGBT projekty a transgenderové otázky. Podle principů teorie Pestré společnosti by si měl každý člověk svobodně zvolit své pohlaví podle toho, jak to cítí a ne tak, jak se narodil.

Tady Sóroš odhaluje něco, co je poněkud děsivé. Volba pohlaví a přístup k lidskému tělu jako pouhému plavidlu prosazuje hnutí New Age. Sionista formátu Sóroše nebude aktivním členem New Age, nicméně právě toto hnutí je považováno za model jednotné víry globalistů. Hlavním Bohem v New Age je člověk a jeho dokonalost v souladu s vesmírem. Je to de facto jenom jinak formulovaná teze globalismu a multikulturalismu, kde všichni jsou si rovní. Je úplně jedno, že islamisté zabíjejí původní obyvatele Evropy, ale to dělali i bílí osadníci z Evropy při osidlování Ameriky. Indiány dohnali genocidou pomalu k vyhubení. Něco podobného prý čeká i Evropu a politické špičky EU mají obyvatelstvo na tuto genocidu připravit, aby se dobrovolně nechalo pobít, bez odporu. Nebylo by to poprvé.

Zdroj: 1

Loading...

Loading...

Webový portál Lajkit.cz ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.