Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Lajkit.cz

Migranti už nechtějí mlčet a uvedlo, kdo může za migrační krizi. Budete překvapeni...

By  kvě 10, 2019

Pařížští migranti obviňují Evropu za to, že jim nedává dokumenty a sociální dávky.

Loading...

Migranti, kteří jsou ubytováni v největším migračním táboře v Paříži, Porte de La Chapelle, jsou nespokojeni se svojí situací a obviňují Evropany, že za to mohou oni.

Porte de La Chapelle je největším migrantských táborem v Paříži a domovem pro několik stovek migrantů, kteří pocházejí z afrických zemí jako Súdán, Eritrea a Nigérie. Londýnští reportéři z portálu Breitbar mluvili s některými migranty v tomto táboře a všichni z nich obviňovali francouzskou vládu a Evropu za svoji situaci.

Jeden z nich, 25 letý Rolando z Nigérie, řekl, že do Paříže přišel jen před dvěma měsíci s úmyslem založit ve Francii rodinu. Přešel přes západní Afriku a Libyi. Nyní je v tomto táboře, kde například minulý měsíc vypukla během podávání jídla bitva 50 migrantů, z nichž jeden skončil s vážnými zraněními. Rolando řekl, že takové roztržky mezi nimi jsou v táboře na denním pořádku.

Rolando také uvedl, že nemá Francouze rád. Proč? „Rádi se dívají na to, jak my na ulicích trpíme. Vidím lidi, jak procházejí kolem a kdykoliv na nás zírají, tak se usmívají! Jakoby měli radost z toho, že trpíme. Viníme je za to, co udělali Africe! Kdyby Afriku nezničili, tak byste mě tu neměli."

Mnoho migrantů řeklo, že jsou hladoví, a to i navzdory potravinové pomoci ze strany nevládních organizací, které jim jídlo dodávají. Když se však reportéři Breitbartu zeptali na nevládní organizace, jeden z nich uvedl: „Je to nesmysl. Dodávají nám vodu, ale my od nich nic nepotřebujeme. Místo toho chceme od vlády dokumenty."

Mladý Ronaldo to má tak trochu pomotané. Afriku si nekonečnými kmenovými válkami rozvrátili a stále rozvracují především sami Afričané..

Zdroj: 1

Loading...
loading...

Loading...

Webový portál Lajkit.cz ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.