Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Lajkit.cz

Konec lží. Nelegální migranti plní ulice centra Prahy...

By  čec 04, 2017

Nelegální migranti plní ulice centra Prahy. Ať už na čumendu, za “byznysem” nebo za účelem posílit Pátou kolonu, která v Praze, Brně a na severozápadě Čech reálně existuje.

Na to, že podle našich “mocných” nemají u nás zájem žít, courají mraky božích bojovníků v houfech centrem Prahy a pilně fototografují nákupní centra, řeku, mosty a hitorická místa s velkým náporem místních a turistů.

A nepřetržitě telefonují.

Všichni zodpovědní za bezpečnost země a občanů mlčí a tváří se, že nikdo takový tady není

Policie není schopná je kontrolovat (nebo nesmí?) a na ulicích, pokud se tam vůbec vyskytují, se tváří, že tady žádní ilegálové nejsou.

Tak probíhá tiše nejšpinavější komplot současnosti a trapně omílané povinné kvóty jsou už jen k smíchu.

Moji noví sousedé

Zachránění chlapíci pořídili pár fotek Superbů, zajíždějících do útrob Ministerstva průmyslu a obchodu. Vzdálenost od hotelu cca padesát metrů. Hbitě “to” poslali do cyber prostoru.

Tato paní obývala prezidentské apartmá v hotelu, který je vzdušnou čarou necelých sto metrů od mého bytu. Kdyby měla pod tím topíkem něco jako výbušninu, tak už tohle nepíšu.

V lepším případě by na chodníku u baráku skomíralo pár svíček a ušmudlaný méďa.

“Váleční uprchlíci” pořídili sadu fotek Úřadu vlády na protějším břehu Vltavy (a poslali dál?!). Ůřad vlády z vnějšku chrání jen dva řadoví policisté s pistolí na zadku.

K telefonům pociťují lásku tak silnou, jako k trhavině a Koránu.

Kdo jim, k sakru, všechny ty telefony s all inclusive platí?!?

Taková je holá skutečnost.

Hrome, patřím přece do vyspělé civilizace, nenosím burku a je mi cizí svět, který nás přirovnává k nevěřícím psům, opicím a prasatům.

Nechci, aby stál před Anežským klášterem minaret a místo zvonů na věžích kostelů tu kvílel před úsvitem zpěv muezzinů.

Situaci už nikdo nezvrátí, pokud se budeme poníženě posírat, hrát obojakou hru na lidská práva a vzdávat se vlastní důstojnosti.

Zdroj: 1

Loading...

Loading...

Webový portál Lajkit.cz ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.