Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Lajkit.cz

Jim Carrey falešně obviněn z vraždy přítelkyně poté, co prozradil tajemství Iluminátů

By  čec 13, 2017

Jak se šíří zprávy o obvinění Jima Carreyho z vraždy své přítelkyně Cathriony White, začínají se objevovat důkazy, které ukazují na hlubší význam stojící za náhlým úpadkem této hvězdy.

Loading...

Soudce poté, co byly Carreyho pokusy případ zablokovat soudem zamítnuty, prohlásil, že soudní proces proti hollywoodskému herci bude pokračovat.

Carrey byl obviněn z využití svého „bohactví a statusu celebrity“ k tomu, aby nelegálně získal léky, které zabily 30 letou Cathrionu White, uvádí dostupné dokumenty.

Podle Entertainment Weekly, vyšlo najevo, že Carreyho doktor byl do spiknutí zapleten a pod falešnými jmény mu poskytoval léky“, aniž by si toho byl Carrey vědom.

Analýza průběhu demise Jima Carreyho jasně ukazuje na událost, která to celé spustila:

V listopadu 2014 byl Carrey hostem v show Jimmyho Kimmela, kde udělal vtip, kterým odhalil iluminátské tajemství, schovaný za jeho obchodní značkou komika.

Během velkého příchodu do show vytvořil Carrey rukama gesto iluminátského trojuhelníku, který opakovaně publiku ukazoval.

Dlouhou dobu předváděl tento symbol s jazykem vyčnívajícím z jeho středu, zatímco tomu zpoza stolu přihlížel zvědavý, avšak pobavený Kimmel.

Když se publikum konečně uklidnilo, ptá se Kimmel: „Co tohle přesně je? Je to nějaký znak gangu?“

Carrey překvapeně odpovídá: „Oh, jako byste nevěděl, co to znamená,“ a Kimmel na to: „Ne, nevím.“

Carrey poté pokračuje dalším gestem vytvářejícím iluminátský symbol a říká:

„Takže vy nevíte, co tohle znamená, Jimmy Fallon to neví, David Letterman to neví, nikdo z komiků v showbusinessu neví, co tohle znamená?“

Carrey hovoří o trojúhelníkovém symbolu, který představuje Ilumináty, skrytou vládnoucí sílu, která ovládá všechna dnešní největší průmyslová odvětví, včetně bankovnictví, zábavního průmyslu, médií, vojenského průmyslu i náboženství.

Odkazy na Ilumináty se staly všudypřítomnými v celém Hollywoodu, jak je možno vidět v nesčetném množství filmů, televizních show, hudebních videích a dokonce i v živých výstupech.

Kimmel i nadále pokračuje popíráním jakékoli znalosti symbolu trojúhelníku, o kterém Carrey nakonec říká:

„No tak Jimmy, jsem tu, abych odpálil zátku celé této věci. Jsem unavený a je mi špatně ze všech těch tajemství a lží. Je to tajný symbol Iluminátů a ty jsi toho součástí. Celé je to výsměch.“

Carrey dále hovoří o tom, kolik lidí ze zábavního průmyslu je najato vládou, aby rozptýlili masy tím, že je činí štastnými a poslušnými, aby se neměly možnost zabývat tím, co se tu doopravdy děje.

Také dodává, že si rozhodují ty věci „venku v lesích v kruhu a nazí.“

Carreyho výstup v show se může mnohým zdát jako další klasický vtípek Jima Carreyho na účet „konspiračních teoretiků“, ale tohle je něco, čím se zabývá ve svém životě mimo televizní obrazovky.

Jim Carrey je všeobecně znám jako „probuzený“ nebo „ten, co si vzal červenou pilulku“ – odkaz na Matrix, kde červená pilulka znamenala uvědomění pravdy o tom, jak svět ve skutečnosti funguje – a studoval globální konspirační teorie jako je Nový světový řád a Ilumináti.

Je také blízkým přítelem Davida Ickeho, který je jedním z předních světových badatelů v této oblasti.

Co se týče smrti Cathriony, Carrey dokonce zmínil, že za touto tragickou událostí stojí síla zla:

„V životě jsou takové momenty, kdy se musíte zvednout a bránit svoji čest před zlem, které vládne v tomto světě.“

Možná nejzajímavější částí celé této situace je podezřelý sled událostí.

Carreyho vztah s Cathrionou White trval od roku 2012 až do její smrti v září 2015.

Při vyplňování obsáhlého prohlášení u soudu v říjnu 2016 Carrey podrobně vylíčil svůj vztah ke Cathrioně.

„V letech 2012 až 2015 jsem byl dvakrát v romantickém vztahu s Cathrionou White,“ začal své prohlášení.

„Ačkoli během té doby nastaly situace, kdy jsme se rozešli, většinu toho času jsme byli spolu jako pár, včetně jejího návratu ke mě v listopadu 2014, kdy mě poprosila, abychom obnovili vztah, který trval až do doby její smrti.“

Podle některých se Cathriona přišla za Carrym usmířit pouze dva dny po jeho vystoupení v Kimmelově show a od té chvíle začala sestupná spirála, která o několik měsíců později skončila její smrtí.

I když White dlouhodobě trpěla depresí, Carrey tvrdí, že před jejím návratem v říjnu 2014 nikdy neměla sebevražedné sklony.

V Carreyho 10 stránkovém prohlášení také stojí, že jeho přítelkyně si tajně vzala jiného muže v době, kdy byli stále spolu.

„K mému překvapení jsem se později dozvěděl, že v lednu 2013 se Cat v Las Vegas provdala za jiného muže v době, kdy byla oficiálně ve vztahu se mnou.“

Carrey byl obviněn z nezákonného poskytnutí léků na předpis irské makeupové umělkyni, jejichž užívání vedlo k její sebevraždě a bude proto ještě tento rok předvolán před soud za neúmyslné zabití.

Zdroj: 1

Loading...
loading...

Loading...

Webový portál Lajkit.cz ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.